Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac sap que la malaltia ha parat el divorci que tant temia Rociíto

Ningú no coneixia el mal moment pel qual travessava el matrimoni

Ja ho era molt abans, però Fidel Albiac s'ha convertit en una peça fonamental a la vida de Rocío Carrasco. L'empresari ha aconseguit treure's aquest qualificatiu d'home dolent que arrossegava públicament des de feia anys. Ara, és tan important en aquesta història que s'ha assabentat d'alguna cosa que ningú sabia.

Aquesta informació ja s'ha fet pública, i és una malaltia que ha aturat el divorci que molts esperaven. De què es tracta i per què s'ha fet pública ara?

Fidel i Rocío: un matrimoni complicat

Fidel Albiac fa anys que està al costat de Rocío Carrasco. L'empresari va conèixer la filla de La más grande quan estava pitjor i, des d'aleshores, s'ha quedat al seu costat. No ha estat gens fàcil per a ell doncs, malgrat mantenir-se en silenci, sempre ha estat objecte de rumors no fonamentats.

Un home dolent, maltractador i, fins i tot, desenamorat de Rocío Carrasco han estat alguns dels qualificatius que ha rebut durant anys. En silenci, al costat de la filla de La más grande, Fidel ha anat refent la seva vida.

Primer pla de Fidel Albiac molt somrient i feliç
El paper de Fidel Albiac a la televisió ha anat canviant amb el pas del temps. | GTRES

Tot i això, els últims anys han canviat per a ell. Des que la seva dona decidís protagonitzar un documental, la seva figura als ulls de l'opinió pública ha canviat radicalment. Ara, és l'home que ajuda i protegeix Rocío, per la qual cosa el seu paper actualment és admirable.

Ell està segur: no vol càmeres que l'enfoquin ni micros que l'estosseguin. Fidel Albiac coneix els secrets d'una de les famílies més importants d'Espanya i, per això, prefereix guardar silenci.

Tot i això, aquesta vegada, Fidel Albiac s'ha quedat de pedra, igual que la resta de l'opinió pública. Ell ho sap tot, però no s'imaginava mai que la informació, que ja fa hores que surt a la llum, es fes pública.

La malaltia que paralitza el divorci

Durant aquests darrers anys, s'ha rumorejat sobre un possible divorci entre Fidel Albiac i Rocío. Que el primer no volgués aparèixer mai en pantalles al costat de la filla de Rocío Jurado era una mica estrany.

No obstant això, la paraula divorci aquesta vegada no està lligada al matrimoni, sinó a Rocío Jurado. Ha estat la seva filla qui, en una ostentació de sinceritat i aprofitant un nou episodi del seu documental, ho ha explicat tot.

Rocío Carrasco amb Fidel Albiac
Fidel Albiac ha estat al costat de Rocío Carrasco en totes les declaracions que ha fet sobre la seva mare. | Europa Press

Es tracta de José Ortega Cano i de com la malaltia que va viure Jurado va salvar el matrimoni de la relació.

Les declaracions més esgarrifoses

Mai abans no se n'havia parlat. Amb Rocío Jurado en vida, mai no es va rumorejar sobre la possibilitat de divorciar-se. No obstant això, la paraula divorci era més present que mai a la seva vida, lluny de qualsevol càmera de televisió.

Segons Rocío Carrasco, si no arriba a ser pel càncer, la seva mare no hagués aguantat gaire temps amb el torero. «La meva mare era una dona que ho havia donat tot en aquesta relació», començava Rocío.

«Ella no es mereixia les situacions que es generaven. La meva mare s'hauria merescut viure d'una altra manera, haver estat feliç i haver viscut els últims anys feliç», explicava.

Fidel Albiac coneix tot allò que la seva dona ha explicat en aquest episodi, emès fa només uns dies. Tot i que la mort de Jurado va ser molt dura per a la seva dona, l'empresari va animar Rocío perquè ho expliqués.

«Aquesta relació sempre va ser així, incloent-hi la malaltia. Jo crec que es va anar desenamorant durant la relació. Jo crec que ell es va encarregar de desenamorar-la. Sí, ho crec», concloïa Rocío.