Primer pla de Fidel Albiac molt somrient i feliç

Fidel Albiac, necessitat: revelen el motiu pel qual es va unir a Telecinco

Fidel Albiac tenia un pla que va dur a terme i amb què va aconseguir el seu objectiu

Fidel Albiac sempre ha estat fidel a la seva dona defensant-la dels atacs dels quals ha estat, i continua sent, víctima. El seu objectiu de protegir-la l'ha portat a convertir-se en el flagell dels detractors de Rocío, posant demandes a tort i a dret.

Era la seva manera de pronunciar-se sense haver de donar la cara davant dels mitjans per desmentir el que deien i la seva dona. Això li va servir per ser assenyalat com la mà negra que movia els fils de la filla de 'La Más Grande', però ara s'ha revelat la veritat. Una veritat que té relació amb el motiu que va provocar que Fidel s'unís amb Telecinco.

Les veritables intencions de Fidel Albiac amb Telecinco

Fidel Albiac no ha concedit mai una entrevista per explicar com ha estat la seva vida els últims 20 anys. Una vida marcada per les injúries i calúmnies cap a la seva persona, pel simple fet d'haver-se casat amb Rocío.

Això el va implicar de ple a la guerra que la filla de la xipionera tenia amb la seva família mediàtica i amb Antonio David. Es va convertir en l'objectiu a batre i Telecinco era el camp de batalla on es disputaven totes les guerres.

Mediaset era el pati d'esbarjo de l'exguàrdia civil i també del clan Mohedano i feien i desfeien al seu gust. Criticaven tant Rocío com Albiac llançant sobre ells tota mena de rumors sense contrastar que s'han acabat sabent que eren falsos.

Rocío Carrasco amb Fidel Albiac
L'objectiu de Fidel Albiac era destruir la cadena | Europa Press

Mentre això passava, Fidel va entendre que la millor opció per defensar-se era esdevenir advocat especialitzat en defensa de l'honor i la intimitat. D'aquesta manera, distingia quines coses es podien demanar i quines no i va enviar als tribunals una infinitat de col·laboradors de Mediaset.

Però, encara li quedava una cosa pendent. Si volia guanyar completament la guerra havia d'acabar amb l'altaveu i l'origen de tots els mals: Telecinco. Tal com publica la revista Semana, era imprescindible dinamitar la cadena que durant anys va permetre que la vida i la de la seva dona fos un infern.

Va ser llavors quan se li va acudir oferir-los el caramel que suposava un documental on Rocío ho expliqués tot. D'aquesta manera es ficava fins al fons aconseguint el propòsit d'enfonsar la cadena.

Fidel Albiac va complir la seva venjança

Mentre tots parlaven sobre la venjança de Rocío cap al seu exmarit i la seva família mediàtica, no es va parlar gens de la vendetta de Fidel. Ell també ha patit tota mena de crítiques i especulacions perjudicials sobre la seva persona i es mereixia un rescabalament.

El documental va ser el passi que li va obrir les portes de Telecinco que el va acollir amb els braços oberts. Perquè en aquella època la cadena travessava greus problemes d'audiència i gràcies a la història de Rocío van poder descansar.

No obstant això, es tractava d'un regal enverinat, ja que amb el temps això va sentenciar definitivament la cadena de Fuencarral . L'audiència es va dividir considerablement i la pèrdua d'espectadors va anar creixent de manera considerable.

El mal estava fet i es va aconseguir que Mediaset també pagués els anys que va permetre l'assetjament i l'enderrocament cap al matrimoni. Els resultats són evidents: ha desaparegut de la televisió la família mediàtica de Rocío, el seu exmarit i la cadena es troba al caire de l'abisme.

Fidel Albiac
Amb el documental de Rocío, Fidel va aconseguir destruir Telecinco | GTRES

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Per no parlar de com ara tant Fidel com la seva dona poden respirar tranquils gràcies al veto impost on es prohibeix parlar-ne. És una jugada impecable amb què l'advocat ha aconseguit que, per fi, visquin tranquils sabent que mai més es llançaran rumors sobre les seves vides.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!