Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac rep el missatge més inesperat per part dels seus fillastres

Fidel suporta moltes crítiques

Fidel Albiac ja es prepara per a tot el que encara ha d'arribar. L'emissió de la segona temporada de la docusèrie de la seva dona farà parlar molt. Arrenca aquest dimarts en obert a Telecinco i s'allargarà durant unes quantes setmanes.

Com ja va passar amb la primera part, hi ha molta expectació al voltant de tot el que digui Rocío Carrasco. En aquesta ocasió, se centrarà en la família Mohedano, sobretot en els seus oncles Amador i Gloria. Però, com s'esperava, són uns quants els que pujaran al carro de l'empresària.

Fidel sap que el primer serà Antonio David Flores. Va ser el gran protagonista de la primera edició de la sèrie i no vol caure en l'oblit ara. Ve d'un estiu molt intens, on ha pogut gaudir del sol i de les vacances amb la seva xicota.

També va tenir temps per acostar-se a Màlaga i per estar amb els seus fills David i Lola. Va intentar repartir els dies de descans entre els seus éssers estimats.

Aprofitant la reaparició de Rocío, l'excol·laborador arrencarà també la segona temporada del seu canal de YouTube. Càrrega amb duresa contra la cadena per donar continuïtat a aquest format de la seva ex. «Jo pensava que amb el primer ja n'havia tingut prou, però ja veig que no, que continua parlant de mi», va assenyalar als seus seguidors.

Rocío Carrasco amb Fidel Albiac
Fidel Albiac és el gran suport de la seva dona. | Europa Press
 

Explica que «és com el gos que no et deixa anar fins que no et mata». És una sensació que té tota la família, fins i tot, els fills de la parella. Lamenten estar tota l'estona al punt de mira dels mitjans.

Fidel Albiac era partidari que la segona part de la docusèrie s'emetés en obert. En un primer moment, Mediaset havia anunciat que només ho farien a través de la plataforma de pagament Mitele Plus. Però, davant de l'escàs resultat obtingut, van pensar que el més convenient era emetre'l en horari de màxima audiència i per a tothom.

Aquest espai estava poc rendibilitzat i necessitaven donar-li una empenta. La manera més adequada per fer-ho era en obert. Explotaran molt millor el format, ja que s'hi inclouran debats i es podrà analitzar posteriorment en els diferents programes del canal.

Saben que serà molt complicat aconseguir els resultats de la primera etapa. Sobretot perquè no té cap novetat i ja s'ha anat revelant el seu contingut a través dels mitjans. En qualsevol cas, són conscients que l'emissió per Telecinco arribarà a més gent i els servirà de promoció.

Això sí, s'han de preparar per a tot el que encara ha d'arribar. No es deslliuraran dels comentaris dels seus enemics ni de les crítiques constants.

▶️ Vídeo del dia

Fidel Albiac mou els fils

Fidel Albiac ha estat acusat per part dels Mohedano d'estar darrere de tot el que ha fet Rocío Carrasco durant els últims anys. Asseguren que és qui pren totes les decisions i l'orienta en tots els assumptes professionals. De fet, es presenta com el seu representant.

Tornaran a tornar a tenir al davant Antonio David, que es resisteix a desaparèixer de la primera línia mediàtica. Explica que en el seu canal presentarà una sèrie de novetats, amb la presència de col·laboradors que analitzaran tot el que es digui a la sèrie.

Muntatge Antonio David Flores amb Fidel Albiac
Antonio David sap que Fidel és el responsable de tot. | CatalunyaDiari
 

«Jo explicaré la meva experiència i el que he viscut i altres persones també donaran la seva opinió», va assenyalar el xicot de Marta Riesco. Caldrà estar molt atents a tot allò que succeeixi al voltant d'aquest format. Segur que se'n parlarà molt.

Fidel Albiac, mentrestant, intentarà treure partit a aquesta situació. Com més temps passin a la televisió, més diners ingressaran als seus comptes.