Primer pla de Rocío Carrasco

Fidel Albiac, sorprès en destapar-se la veritable cara de la seva dona Rociíto

Fidel Albiac s'ha quedat sorprès amb la decisió que ha pres la televisiva

Fidel Albiac s'ha quedat sense paraules en veure l'última decisió que ha pres la seva dona. I és que, mai no s'hauria imaginat que Rociíto mostraria la seva veritable cara a la televisió.

La mare de David Flores ha passat per un autèntic infern durant tots aquests anys i això va produir que la seva autoestima estigués molt baixa. Però, des que va decidir no amagar-se més, hem vist un gran canvi.

Fotomuntatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco
Fidel Albiac es queda sense paraules després de veure l'última intervenció de la seva dona | Catalunya Diari

Primer, va decidir fer un cavi radical i es va desfer de la seva llarga cabellera pèl-roja. Ara, la dona de Fidel Albiac ens ha tornat a sorprendre apareixent davant de les càmeres de televisió al natural. Un gest que ha estat aplaudit i criticat a parts iguals.

Aquest dimecres, 25 de maig, la televisiva va aparèixer al plató de Sálvame com mai abans no l'havíem vist: sense una sola gota de maquillatge, sense pentinar i portant roba de carrer. Però, darrere de tot aquest desplegament de naturalitat, hi ha un motiu de pes.

I és que, la filla de Rocío Jurado es convertiria en un dels fitxatges estrella de la Sálvame Fashion Week. La dona de Fidel Albiac tornaria a pujar sobre una passarel·la per lluir un dels dissenys de la nit.

Per aquest motiu, Rociíto va optar per acudir a l'edició vespertina d'aquest format tan còmoda com sigui possible, malgrat que, com era d'esperar, aquesta decisió no ha passat desapercebuda per als seguidors de Sálvame.

Fidel Albiac no esperava aquesta repercussió

El que menys s'esperava Fidel Albiac és que la decisió que havia pres Rocío seria tan comentada a les xarxes socials. I és que, en qüestió de segons, la col·laboradora de televisió ha esdevingut un dels temes més comentats de Twitter.

«Meravellosa, Rocío, sortint sense res de maquillatge i vestida amb roba de carrer. A veure qui s'atreveix. M'encanta el seu estil i m'agrada, sempre, el seu valor», va comentar una de les usuàries d'aquesta xarxa social.

Rocío Carrasco sense maquillatge
Rocío apareix a 'Sálvame' sense maquillatge | Mediaset

Altres, en canvi, van destacar la gran semblança que té amb Rocío Jurado. «Rocío té la pell i els ullets de la seva mare. L'arc de l'ull, el camp des de la pestanya a la cella, la forma de l'ull. Sense maquillar em recordes molt a ella».

I, malgrat que va rebre una gran quantitat d'afalacs, també hi va haver moltes persones que van decidir criticar l'aparença de la dona de Fidel Albiac. «Amb els retocs que s'ha fet, més aviat se la veu rara. Ha pres el sol».

«Amb els cabells horribles que té aquesta dona, m'imagino aquest tall que porta sense allisar-lo... Serà un espectacle al matí. Sort que el seu marit té l'altra per esmorzar», va assegurar un altre dels seguidors del format .

Fidel Albiac s'assabenta del retrobament

Fidel Albiac es va quedar totalment en xoc en assabentar-se que la seva dona es retrobaria amb un dels fantasmes del seu passat. I és que, el que menys s'esperava Rociíto era que Ortega Cano assistiria a la Sálvame Fashion Week.

El torero va anar a aquest plató de Telecinco per donar ànims a la seva dona en el seu debut com a dissenyadora de moda. Ana María Aldón ha estat una de les peces clau d'aquesta nit, per això, el seu marit no s'ha volgut perdre aquest esdeveniment per res al món.

Imatge d'Ana María Aldón i José Ortega Cano a la desfilada de la Sálvame Fashion Week
José Ortega Cano ha estat a punt de retrobar-se amb Rocío a la 'Sálvame Fashion Week' | Mediaset

I, tot i que tot apuntava que Carrasco i el torero s'anaven a veure després de tants anys, finalment no es va produir aquesta trobada.

Just abans que el pare de Gloria Camila entrés per la porta, Jorge Javier Vázquez va convidar la parella de Fidel Albiac a sortir per començar a preparar-se per a la seva desfilada que, per altra banda, no es va produir fins a gairebé el final de la vetllada.