«Fidel Albiac i Rocío Carrasco em fan enveja, però de la dolenta»

Lara Dibildos, gran defensora de la filla de Rocío Jurado, es mulla sobre la seva història d'amor amb Fidel

Lara Dibildos ha trencat el seu silenci. Després de passar un llarg temps sense fer declaracions a la premsa del cor, l'actriu ha parlat amb 'Europa Press' sobre la seva vida més personal, el seu nou projecte professional en el teatre i, a més, ha opinat sobre la història que esglaia a Espanya cada setmana, i no és altra que la docu-sèrie sobre la vida de Rocío Carrasco, que emet cada setmana Telecinco, 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

La filla de Laura Valenzuela i José Luis Dibildos és gran amiga de Rocío Carrasco des de fa molt de temps i, com no podia ser d'una altra manera, la presentadora considera que ella «ha tingut molts anys de silenci i tots tenim el dret a parlar de la nostra vida on volem, quan volem, com volem i ella ho ha fet ara. És la seva vida i qui millor que ella per explicar-la», s'ha pronunciat l'actriu.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Són la parella més enamorada que conec, d'aquesta que dius, em donen enveja, però de la dolenta»

A més, Lara confessa que s'alegra «moltíssim» del pas que ha donat la seva amiga. «Em poso a plorar quan veig els programes perquè la veig… i encara que hem treballat juntes i ens tenim molt afecte, no tenia ni idea de la quantitat de coses que hi havia darrere i ploro molt sentint-la», revela als companys de l'agència 'Europa Press'.

Gran defensora de Fidel Albiac, Lara afirma que «són la parella més enamorada que conec, d'aquesta que dius em donen enveja, però de la dolenta. Són feliços. Fidel és un paio divertidíssim, molt llest, cada vegada que he estat amb ells només puc parlar meravelles», assegura.

Lara Dibildos trenca el seu silenci: «És una barbaritat com una catedral»

L'actriu espanyola travessa per una de les èpoques més estables de la seva vida, i ja pensa en l'estrena teatral de 'Hongos' al costat de Carmen Alcayde i César Lucendo, una obra que li farà recórrer moltes ciutats arreu del país i que ha presentat als mitjans fa unes hores.

Sempre amb l'atenció posada en els seus fills Fran i Álvaro, Lara també parla sobre la seva mare, la veterana Laura Valenzuela: «Està fenomenal. Ara està molt nerviosa perquè sap que estic amb una nova obra i es posa més nerviosa que abans, més fins i tot que jo. Quan em veu tan estressada a punt d'estrenar ho passa fatal, però és normal».

L'actriu també té temps per confessar que el seu fill Fran, de 22 anys, «de moment no m'ha dit que tingui parella oficial», encara que els rumors hi són. Quant al seu fill petit, Álvaro, de 14 anys, Lara afirma que és «com el seu pare, cada dia s'assemblen més. Tenen el mateix caràcter, amb aquest orgull que els dona, però tenen un sentit de l'humor molt espavilat, molt do de gent», revela, presumint del fill que va tenir al seu dia amb Álvaro Muñoz Escassi.

Finalment, en el terreny amorós, Lara rasa un cop més aquells rumors que van sortir sobre una possible relació sentimental amb l'exporter del Reial Madrid, Iker Casillas, tornant a negar-ho rotundament: «Això és una barbaritat com una catedral. Em fa vergonya tornar a parlar-ne. El trist d'això és fer mal a altres persones amb una cosa que no és certa. Ja en tenen prou amb un divorci i amb uns nens que jo he passat per això i sé el dur que és com per a sobre afegir-ho i cregui que tu pots afegir una mica de patiment, ja et dic que no he tingut res a veure».


Comentaris

envia el comentari