Imatge d'arxiu de Kiko Matamoros

Kiko Matamoros tornarà a ser avi després de l'anunci d'un inesperat embaràs

Ho ha confirmat en exclusiva la revista '¡Hola!'

Una bomba inesperada. Segons informa en exclusiva la revista '¡Hola!', Kiko Matamoros tornarà a convertir-se en avi molt aviat. I és que pel que sembla, la seva filla Laura Matamoros espera el seu segon fill amb Benji Aparicio. Un bebè que arriba en un moment bastant complicat per a la influencer, ja que acaba de trencar una altra vegada amb el cuiner després de donar-se una segona oportunitat.

Benji i Laura han tingut una tempestuosa història d'amor plena d'anades i vingudes al llarg d'aquests anys, i sembla que no haurien pogut fer front a una nova crisi de parella amb la qual portaven batallant uns mesos. I, a pesar que no han transcendit molts detalls sobre aquesta nova ruptura, que ara sí que sembla definitiva, podria deure's a una clara deterioració en la convivència.

Era Benji qui decidia abandonar el domicili familiar que van compartir aquests mesos, fins i tot durant la pandèmia, mentre que Laura continua vivint allí amb el fill de tots dos.

A més, haurien deixat clar que no han existit terceres persones involucrades, i que la decisió d'acabar vindria motivada pel xef. Això hauria suposat un dur cop per a Laura, qui hauria decidit desconnectar per complet i centrar-se en el seu petit Matías, de tres anys.

Laura i Benji s'havien separat a finals de 2018, pocs mesos després del naixement del seu fill. Portaven malament un temps, des que va néixer el bebè, i poc després la influencer començava una breu relació amb Daniel Illescas, al qual va conèixer gràcies al fet que tots dos comparteixen professió. De fet, fins i tot van arribar a organitzar-los unes falses noces en la qual tots dos van compartir vots.

Un romanç que, lamentablement, no va acabar de quallar, i a finals de 2019, Matamoros es deixava fotografiar novament en companyia del seu ex en actitud més que afectuosa. Poc després, confirmaven la notícia que tornaven a estar junts i gaudint de la criança del seu fill —l'acord de custòdia del qual, compartida, han reprès—.

Va ser pel petit el motiu pel qual Laura hauria fet tot el que era a la seva mà perquè la relació amb el pare del seu fill funcionés, encara que finalment els problemes els han superat. Així, la neboda de Mar Flores quedava totalment trencada, segons confirmava ella mateixa a la revista '¡Hola!', al·legant que li costria bastant temps reposar-se.

La notícia del seu nou embaràs arriba totalment per sorpresa coneixent la complicada situació que travessa la filla de Kiko Matamoros, encara que ella estaria molt il·lusionada amb la idea de donar-li un germanet o germaneta a Matías. I és que s'hauria assabentat que espera un nou fill fa molt poc, just després d'acabar amb Benji, per la qual cosa la situació ha fet un gran gir.

De tal forma, que sembla que la parella hauria decidit reprendre una vegada més la relació i posar a prova aquesta dita que 'a la tercera, va la vençuda'. L'arribada d'un nou membre a la família, és sempre sinònim d'alegria, sobretot ara que el seu pare s'enfronta a una pena de presó de fins a sis anys per part d'Hisenda.

No hi ha dubte que sentimentalment els Matamoros no travessen el seu millor moment, i és que fa poc transcendia també la notícia de la ruptura del seu germà Diego amb la doctora Carla Barber, a pesar que fa poc se'ls havia vist d'allò més encaramel·lats en un luxós viatge a Mèxic.

Tampoc li va bé en l'amor a la petita del clan, Anita Matamoros, qui també posava fi al seu idil·li amb David Salvador, i posava terra pel mig tornant a Milà, ciutat en la qual estudia.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.