Captura de 'Fiesta' amb María Verdoy i Frank Blanco presentant el 12 d'agost del 2023

'Fiesta' anuncia la ruptura d'un matrimoni molt polèmic de Telecinco

Ruptura exclusiva d'un polèmic matrimoni

'Fiesta de Verano' és l'aposta de Telecinco per a la sobretaula del cap de setmana a l'època estival. El magazín, presentat per María Verdoy i Frank Blanco, se centra en el món del cor i l'entreteniment. Aquest diumenge l'espai donava la notícia exclusiva d'una ruptura sorprenent en boca del protagonista.

Entre altres convidats, 'Fiesta' comptava amb la presència d'una de les artistes més polifacètiques del nostre país, una persona que ha arribat a treballar com a actriu a Hollywood: Sonia Monroy, que va participar com a figurant de la popular 'Anatomía de Grey', s'asseia al plató de Telecinco per explicar una cosa que ningú sabia.

Monroy confirmava diumenge passat a 'Fiesta de verano' que havia trencat la seva relació amb Juan Diego López, més conegut com a JD, amb qui es va casar a Beverly Hills el 2016. La parella es va donar a conèixer amb més profunditat després de la seva participació a 'La casa fuerte', emesa fa uns estius a Telecinco.

'Fiesta' era testimoni de com l'actriu donava en primícia la notícia entre llàgrimes. «Espero que es pugui arreglar. Aquesta notícia és exclusiva internacional perquè l'estic explicant, per primer cop, públicament ara mateix, però va passar fa 6 mesos».

I afegia: «Les persones que passem per una ruptura, ens hem de quedar amb les coses bones. Aquests 7 anys han estat els més bonics de la meva vida, prosseguia explicant Monroy amb la veu entretallada, fruit de l'emoció. Frank Blanco, presentador de 'Fiesta', volia saber-ne més, «Però, què és el que ha passat?», preguntava.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«No hi ha hagut terceres persones», començava responent Sonia. «Hem pres camins diferents, també la diferència d'edat. Ell busca un tipus de vida i jo en busco un altre», apuntava com a motius de la ruptura.

Tot i això, Monroy deixava ben clar que l'afecte es manté entre ells després de 7 anys de matrimoni. «Això sí, l'estimo moltíssim, parlem i ens respectem». Fins i tot li enviava un missatge: «Si m'estàs veient des de Los Angeles, t'envio un petó enorme».

L'actriu i també cantant va aprofitar la seva presència a 'Fiesta' per presentar el seu darrer tema, 'Trikitri'. Una cançó on parla d'una dona que vol oblidar l'amor i dedicar-se a gaudir del sexe i les relacions sense compromís. El tema contrasta amb les paraules de Sonia, que confessa seguir enamorada del que va ser la seva parella.

A Espanya, Monroy es va fer popular pel seu treball a la televisió com a actriu, cantant i ballarina. La barcelonina, a més, va formar un grup musical amb Yola Berrocal i Malena Gracia. Va participar en programes com 'Crónicas Marcianas', 'Esta noche cruzamos el Mississippi' i 'Supervivientes', on es va quedar a les portes de la final l'any 2011.

Juan Diego López, el seu marit fins fa uns mesos, és un futbolista colombià 22 anys menor que ella, a qui va conèixer a Espanya durant unes proves de futbol. Precisament el dia del casament van posar amb una pilota, símbol de la seva unió.