Muntatge de Carmen Borrego i José Maria

El fill de Carmen Borrego va a sopar amb l'home que va denunciar a la seva mare

José María Almoguera sap que el seu pare fa anys va denunciar la seva mare per abandonar la llar

 José María Almoguera, el fill de Carmen Borrego, està vivint un dels moments més durs de la seva vida: ha deixat de parlar amb la seva mare i també amb la resta d'integrants del clan Campos. Alhora, manté una estreta relació amb el seu pare, Francisco, que fa molts anys va denunciar aquella en plena separació.

El jove sap que la denúncia va ser per abandonament de la llar amb l'objectiu d'aconseguir la seva custòdia i la de la seva germana, per la qual els seus pares van lluitar fins que li la van donar a ella. Tanmateix, sembla que al net de María Teresa Campos no li importa res tot el que va passar entre aquells. Per això, enguany, com cada nit de Nadal, soparà amb el seu progenitor.

José María Almoguera vol el suport del pare

El nebot de Terelu ha estat sempre molt unit tant a Carmen com a Francisco. Ell ha volgut obviar les demandes i els judicis en què s'han vist embolicats ells, tant per la seva custòdia com pel repartiment de bens després de separar-se. Tot i això, ara José María només vol estar al seu costat del seu pare.

Ha trencat tota mena de vincle amb la seva mare i tota la família materna. Ho ha fet després de diferents controvèrsies com ara l'exclusiva que Borrego va donar, amb el seu consentiment, per revelar que seria pare. A més, també hi tenen molt a veure els polèmics àudios publicats de la seva dona, Paola Olmedo, on atacava durament les Campos.

Aquestes situacions han portat Almoguera a distanciar-se de la col·laboradora de Sálvame i de tots els seus éssers estimats. Per això ella ara està absolutament trencada. Tanmateix, fins ara no sabíem què passava i una publicació de Lecturas n'ha revelat la informació.

José María ha vist la seva mare trencar-se al seu programa i deixar de manifest que aquest Nadal serà molt dur perquè no tindrà el seu fill. Així, ha explicat que «jo normalment menjo amb ell el dia de Reis perquè la nit de Nadal la passa amb el seu pare».

José María Almoguera veu un enfrontament

Si el net de María Teresa Campos ha vist Sálvame, haurà estat testimoni de l'enfrontament que s'ha produït a plató. La revelació de la seva mare sobre com s'organitzaven les festes nadalenques per quedar ha provocat que Pipi Estrada li doni un cop baix. Ho ha fet dient:

«Hi ha una cosa que ella no acaba de pair i li costarà fer-ho. És una veritat total i absoluta que tu no acabes de pair que José María s'emporti extraordinàriament bé amb el seu pare. I tampoc que la nora s'emporti molt bé amb el sogre i que la consogra tingui bona relació amb el seu sogre».

Aquestes paraules han molestat molt Carmen, que s'ha aixecat del seient i s'ha dirigit cap al seu company. Amb el dit enlaire li ha amollat: «Per aquí no passaré. Aquest senyor no és públic i no parlis d'ell, t'ho dic pel que pugui passar. Tu et creus que com a mare m'importa que el meu fill estimi el seu pare? Aleshores, seria una merda de mare. Mai a la meva vida els he retirat del seu pare. No en tens ni idea i aquest meló no consenteixo que l'obris perquè no és una persona pública».

José María Almoguera perplex davant el 'cop baix' a Carmen Borrego

José María Almoguera ha vist que Estrada no ha quedat callat i ha seguit atacant la seva companya així: «La veritat fa mal. Tu dius que no pots amb les injustícies i et pregunto: Has estat justa amb la teva nora i amb la teva consogra?».

Davant d'això, ella ha respost: «Va, ves a El Chiringuito (programa de televisió en què ell col·labora) que t'estan esperant». I després d'això Borrego s'ha topat amb el suport de Chelo García-Cortés, que ha afirmat: «Estàs traient balonets molt bruts, Pipi. No et puc dir un qualificatiu perquè estem a la televisió, però no tens nassos a fer el que estàs fent. Tu no pots criticar l'actitud de Carmen perquè ha estat una mare excel·lent. Ets un covard i un brut. Sé què ha patit i tu en aquest moment estàs sent molt brut».

El col·laborador davant d'això ha contestat: «A ella no la jutjo com a mare, perquè l'he vista tres anys com actua com a tal, només jutjo uns fets». Una justificació davant la qual Carmen ha exposat: «Estàs sonat, no tens ni idea d'aquesta família. Fa vint anys que hi formes part, però no en tens ni idea».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp