Primer pla de Concha Velasco.

El fill de Concha Velasco explica la veritat sobre el seu pare Paco Marsó

Concha Velasco va travessar moments molt complicats

Concha Velasco es va separar fa uns quants anys de l'home de qui va estar molt enamorada. Tot i això, l'actriu va confessar en alguna ocasió que Paco Marsó li havia generat uns quants disgustos. El seu fill Manuel revelava a Trece TV com va viure el procés de divorci dels seus pares, que no va ser gens senzill.

La val·lisoletana recorda que al costat del productor teatral va ser molt feliç, però també té present tot el que va patir. Ella va haver d'assumir tots els deutes que li havia deixat i és una cosa que pràcticament l'acabaria arruïnant al seu moment. Va ser una cosa molt complicada d'acceptar.

Concha Velasco va intentar portar-ho tot amb molta discreció, sense aprofundir gaire en aquest procés. No obstant això, la ruptura va resultar d'allò més traumàtica per a Manuel. Després de 33 anys junts, la parella va decidir agafar camins separats.

Va ser el 2010 quan signen el divorci després de cinc anys separats. Només sis mesos després, l'empresari acabaria morint a causa d'un vessament cerebral. Va ser una postura molt meditada, però que va resultar molt positiu per a l'artista.

Tot i això, Manuel no guarda bons records d'aquella època. Defineix aquell procés d'alguna cosa «terrible, ho vaig portar molt malament», i revela que «vaig haver d'anar a teràpia per primera vegada, cosa que recomano».

Concha Velasco i el seu fill
Concha Velasco sap que els seus nois ho van passar malament durant el divorci | GTRES

Si escau, se li va fer molt costa amunt gestionar aquella situació. Li semblava molt dur «veure aquests espectacles a la televisió, sobretot per com sóc jo». Es declarava com un noi molt tímid, que sempre va intentar romandre en un segon pla.

Concha Velasco ho va perdre tot

Concha Velasco va intentar aguantar tot el que va poder al costat del que fos el seu marit. Els mitjans assenyalaven un dia darrere l'altre que la relació entre ells era molt dolenta. Els motius de la ruptura, com es va indicar alguna vegada, van ser les contínues infidelitats d'ell i els seus problemes amb el joc.

Allò va acabar arrossegant l'actriu a uns greus problemes econòmics. La situació generada va protagonitzar moltes hores de televisió i es va especular molt amb els fets. Manuel explica passat el temps que «em semblava terrible veure els meus pares, en una guerra mediàtica».

Imatge de Concha Velasco amb Paco Marsó.
El productor va ser el seu gran amor | Europa Press

Li resultava molt molest que la gent participés en aquell assumpte «sense saber la veritat. Tothom s'atrevia a donar-ne la versió encara que no conegués el que havia passat. El 90% no en sabia res», va afegir el fill de l'artista.

Concha Velasco va patir pels nois

Concha Velasco es va proposar que els seus fills fossin tan feliços com fos possible i que allò no els afectés en excés. Després de posar el punt final a la relació, va admetre que «vaig decidir mai més tenir un nuvi, ni un amant, ni res de res. Vaig decidir que tinguessin una mare perfecta i crec que ho sóc», va assegurar a 'Un año de la vida'.

Però allò no va ser impediment perquè els seus fills patissin l'espectacle mediàtic.«Ho vaig passar molt malament, va ser l'única època en què m'agradaria ser un personatge anònim», indicava Manuel.

La val·lisoletana sempre va explicar que el productor no va ser la millor parella, però sí que va ser l'home de la seva vida. «Va ser un mal marit, però un gran empresari. Penso molt en ell, somio amb ell», apuntava recordant-ho.

Concha Velasco va revelar el 2012 que es trobava a la ruïna. Només li quedaven 6.000 euros per pagar el funeral i va rescatar 50.000 euros d'un pla de pensions. En aquella època ja havia perdut la casa de La Moraleja pels seus deutes.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp