Muntatge fotogràfic d'Ivonne Reyes i el seu fill.

El fill d'Ivonne Reyes, destrossat després de saber la veritat sobre la seva mare

Ivonne Reyes ha aconseguit el seu objectiu però ara se li pot girar en contra

Ivonne Reyes ha aconseguit un dels seus objectius més perseguits durant més de 30 anys: seure la seva exparella, Pepe Navarro, davant d'un tribunal. La model i presentadora veneçolana viu en una croada permanent contra el que va ser el seu company televisiu i més tard, pare del seu fill, Alejandro.

Ivonne sempre ha dit que el pare d'Alejandro és Pepe, cosa que ell ha negat rotundament. Tot i això, el 2016 i davant la negativa de Navarro a fer-se unes proves d'ADN en condicions, un jutge va fallar a favor seu.

Tot i la paternitat certificada via judicial, Ivonne ha continuat pul·lulant pels platós de televisió explicant les mil i una intimitats amb Pepe. També ha denunciat moltes vegades suposades amenaces, pors, espionatge i fets sospitosos després dels quals ella veu l'allargada ombra de Navarro.

L'última d'aquestes desagradables picabaralles va acabar amb denúncia d'Ivonne i amb un judici que ha permès que les dues parts donessin la seva versió davant del jutge. A tot això, Alejandro viu a Miami estudiant per a ser actor i aïllat de les mogudes de la seva mare. Tot i això, està molt pendent de tot el que passi amb Pepe.

Alejandro va donar no fa gaire una entrevista on el criticava molt, explicant com s'havia portat amb ell durant molts anys.

Així, aquesta setmana Pepe i Ivonne han testificat davant del jutge. Fiscalia ja s'ha pronunciat i el seu plantejament ha deixat tots bocabadats.

Ivonne Reyes rep notícies descoratjadores i inesperades

Ivonne Reyes aconseguia una cosa que feia temps que perseguia: portar Pepe Navarro als tribunals. No només amb finalitats judicials, sinó també (i principalment) per qüestions mediàtiques i de reputació d'imatge. Pepe arribava a declarar, amb tota la premsa per testimoni.

Primer pla Ivonne Reyes
Ivonne Reyes porta Pepe Navarro als tribunals   | Telecinco

Ivonne feia el mateix, visiblement nerviosa i afectada pels fets que denunciava. És a dir: insults que Navarro li va propinar en directe a 'Viva la vida' i una suposada persecució per part d'un cotxe sospitós, després del programa. Ivonne s'ha sentit «amenaçada» i «amb por» i la demanda s'ha admès a tràmit i s'ha pres declaració als implicats.

Tot i això, el que Ivonne no esperava és que Fiscalia es posicionés al costat de Pepe Navarro. L'acusació pública considera, segons publica ABC, que les acusacions de Reyes no són versemblants. Parla de «manca de proves que demostrin l'assetjament i la persecució» de la que Ivonne parla.

Tampoc no veu cap indici que darrera d'aquests fets estigui necessàriament Pepe Navarro i sol·licita l'arxiu del cas i l'absolució de Navarro.

Imatge de Pepe Navarro anant als jutjats acompanyat del seu advocat
Pepe Navarro confia que el jutge ratifiqui l'opinió de la Fiscalia   | GTRES

Ivonne podria quedar molt tocada si es confirma la tesi de Fiscalia

La coach veneçolana maneja molt bé els temps i els mitjans de comunicació. Sap que val més una imatge que mil paraules i que portar davant de tot Espanya Pepe Navarro al jutjat és favorable per a ella.

Navarro sortia de la seva compareixença tranquil, destacant el xou que munta Ivonne i convençut que s'arxivarà el cas. Va explicar que no té cotxe a Madrid i va desmentir rotundament haver utilitzat mai cap vehicle per perseguir Ivonne.

Ella va aprofitar per portar al jutge les desenes de denúncies que ha interposat tots aquests anys i es va escudar en la seva «por». Va sortir menys optimista que la seva exparella i pensant que si Fiscalia ho veu tan clar, probablement tingui les de perdre.

Si Pepe guanya aquest judici, a Ivonne ja se li acaben els cartutxos per seguir explotant el drama més gran de la seva vida.

Sempre li continuaran quedant els platós, que allà no hi ha fiscal que arxivi res.