Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Rocío, Antonio David i David Flores

Els fills d'Antonio David Flores descobreixen què pot passar demà amb la seva mare

Antonio David Flores ha parlat alt i clar

Antonio David Flores ha deixat molt clar als seus dos fills grans què és el que, molt possiblement, passi els propers dies en relació amb la seva mare.

Fa més de dues dècades, Rocío Carrasco i l'exguardia civil van començar una guerra que sembla no tenir fi. I és que, des que van posar punt i final al seu matrimoni, el pare de Rocío Flores va començar una campanya d'assetjament i enderrocament contra la presentadora.

Fotomuntatge d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco
Els fills d'Antonio David s'assabenten dels últims moviments del seu pare  | Catalunya Diari

Durant tots aquests anys, hem pogut veure Antonio David Flores passejant-se pels platós de televisió del nostre país, criticant durament la filla de la Jurado i la seva faceta com a mare.

Aquest testimoni va quedar en dubte després del retorn mediàtic de Rociíto. Després d'estar reclosa durant un llarg període de temps, la televisiva va decidir plantar cara al seu ex explicant a la seva sèrie documental com havia estat la vida al seu costat.

L'esquinçador testimoni de Carrasco va ser suficient perquè la credibilitat d'Antonio David s'esvaís. Així que 'Sálvame' va decidir no confiar més en la seva paraula i va optar per acomiadar-lo de manera fulminant.

Ara, un any després de la sortida de Telecinco, l'excol·laborador ha explicat a Rocío i David Flores que les coses estan a punt de canviar.

Els fills d'Antonio David Flores s'assabenten de tota la veritat

Avui dia, hi ha moltes persones que han començat a qüestionar la versió d'Antonio David Flores. Per això, ha decidit explicar a través del seu canal de YouTube quin és l'últim pas que farà en relació amb la mare dels seus fills.

Al seu darrer vídeo, l'exguardia civil ha volgut aclarir un dels rumors que més s'ha comentat des de l'emissió de 'Rocío: contar la verdad para seguir viva'.

«Vull aclarir que mai no he denunciat penalment ni civilment la mare dels meus fills», ha assegurat el youtuber, deixant entreveure el seu possible nou moviment. «Això no vol dir que el dia de demà no ho faci».

Primer pla d'Antonio David Flores mig somrient
Antonio David Flores adverteix la seva exdona   | GTRES

Tot i aquesta declaració d'intencions, Antonio David Flores ha volgut deixar clar que, per ara, prefereix ser prudent, ja que està esperant que «se'l porti a judici» per l'episodi de maltractaments que Carrasco va narrar a la seva docusèrie.

«Qui acusa és qui ha de demostrar la culpabilitat i segueixo esperant aquesta acusació i que es demostri que sóc culpable d'aquest delicte de violència del qual se'm va acusar públicament. Segueixo esperant l'obertura d'aquest cas després del sobreseïment».

I, encara que avui dia sap que la seva vida ha fet un gir de 180 graus, Antonio David Flores està molt  tranquil i confia plenament en la justícia espanyola.

«L'únic sentiment que em ronda al cap i a la meva ànima és el de la justícia i que el mal que se m'ha fet a mi i a la meva família se li apliqui justícia. No a un plató de televisió, sinó que es faci al jutjat».

Antonio David Flores ja s'ha cobrat la primera víctima

Antonio David Flores està disposat a netejar la seva imatge pública, costi el que costi. Per això, no ha dubtat a l'hora d'anar a la Justícia per acabar amb alguns rivals públics.

La primera a enfrontar-se a l'extertulià de Telecinco ha estat María Patiño. Després que assegurés a 'Socialité' que havia estat ell mateix qui va omplir els carrers de Màlaga amb cartells on apareixien la seva foto i la paraula «maltractador», l'exguardia civil va decidir prendre mesures legals contra ella.

María Patiño i Antonio David Flores
Antonio David Flores declara la guerra a María Patiño   | Trendings

«Al teu programa vas dir que havies vist unes imatges d'un vídeo gravat per les càmeres de seguretat on se'm veia penjant uns cartells», va començar relatant.

«També vas dir que la meva filla havia posat una denúncia falsa. Tot això sent mentida. Eres conscient que estaves donant una notícia falsa amb clara temeritat davant la veritat en la teva tasca com a periodista».