Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Rocío Jurado

Gloria Camila, no pot més i explica la veritat sobre Rocío Jurado

La filla de Rocío Jurado ha posat fi a les polèmiques

Gloria Camila ja no calla, i és que la jove s'ha cansat que tots aprofitin per atacar-la i carregar contra la seva família sempre que els vingui de gust.

Just per això, a la noia no li ha tremolat el pols a l'hora de pronunciar-se sobre les dues polèmiques en què s'ha vist embolicada aquesta setmana.

D'una banda, l'entrevista d'Ana María Aldón, on deixa clar que no vol saber-ne res més i que no pensa tolerar més excessos.

Gloria Camila
Gloria Camila torna a enfrentar-se a Ana María Aldón   | GTRES

La dona d'Ortega Cano assegurava implacable que no se sent unida a Gloria, ni com a mare ni molt menys com a amiga. Unes paraules que han fet molt de mal a la col·laboradora de 'Ya son las ocho'.

Tot i això, la jove no ha volgut entrar al drap i s'ha limitat a quedar-se al marge de tota la polèmica.

«Jo no sabia res de l'entrevista, ho vaig veure el dia 1 de juny i la veritat que no vaig llegir l'entrevista ni res, però deixaré clar que jo no he dit res que pugui ofendre ningú, res negatiu d'Ana i estic molt tranquil·la», es defensava sobre això.

Fotomnuntatge d'Ortega Cano i Gloria Camila
Ortega Cano té una relació molt especial amb la seva filla, Gloria Camila | Catalunya Diari

I afegia: «Jo el dia 1 estava a altres coses i quan vaig veure la revista em vaig quedar en xoc, però la casualitat que la revista surt dimecres».

«No he tingut interès a llegir-la, estic molt tranquil·la», insistia. A més, deixava clar que no té interès a ficar-se al matrimoni del seu pare.

«Tots hem canviat, tirem pel camí que decidim anar», apuntava. «Jo sí que considero Ana amiga, hem compartit confidències, hem plorat, hem rigut».

«Tots evolucionem i prenem el camí que volem triar», sentenciava llançant-li una cleca a Aldón. «Però a millor? No ho sé», responia amb sinceritat.

«Ho dic perquè jo sóc aquí asseguda i per Ana María anar a 'Supervivientes' va ser un abans i un després», explicava.

Gloria Camila defensa la seva posició com a filla de Rocío Jurado

D'altra banda, Gloria també ha hagut de fer front a les declaracions de María Teresa Campos, que no es tallava a l'hora de parlar sobre la seva adopció o afirmar que Ortega Cano se li va arribar a insinuar durant un esdeveniment familiar.

«Els nens els va adoptar Ortega perquè va voler. Un dia al cotxe vaig rebre una trucada de telèfon i era Rocío Jurado».

«I dic: 'Rocío, però què fas?' i em va dir: 'Ai Teresa, doncs jo aquí posant rentadores!' ¡I l'altre en volia haver adoptat més. En volia quatre, cinc o sis'», relatava la comunicadora.

María Teresa Campos i Ortega Cano
José Ortega Cano va insinuar-se a María Teresa Campos, segons explica la periodista | Catalunya Diari

A més, Campos també recorda a la perfecció el dia en què va assistir a la comunió de Gloria Camila i José Fernando.

«Un dia estavem celebrant la comunió del nen i la nena que havien adoptat. Van tocar una música i Ortega em va treure a ballar perquè Rocío estava atenent la gent».

«Em vaig posar a ballar i em diu Ortega: 'Tu saps una cosa? Que m'agrades molt, i a mi només m'agraden les dones que són molt dones'», assegurava deixant en molt mal lloc el torero.

Aquests comentaris no han fet cap gràcia a Gloria, que ha desmentit del tot que els fets passessin així.

Gloria Camila explica els detalls de l'adopció que volia Rocío Jurado

«La història que explica María Teresa Campos és completament errònia, no és així, és cert que el meu pare volia ser pare, no es va poder i van anar per la via de l'adopció», deia sobre això.

«Érem sis germans i era la meva mare la que volia adoptar-nos a tots. Però la meva tia Gloria li va dir que com se n'enduria sis. Finalment, ens van portar tots dos per no separar-nos en ser els més petits», apuntava.

«Però tots dos van voler ser pares i van ser molt feliços. Li agradi a qui li agradi som fills de Rocío Jurado i Ortega Cano», sentenciava llançant un dard enverinat.

«Estic farta dels comentaris dels haters que jo no sóc filla de Rocío Jurado. I que ho faci una presentadora com ha estat María Teresa Campos a una entrevista és lleig, perquè ho utilitza d'una forma discriminatòria per a mi», es lamentava la jove.