Shakira

Shakira se'n va de Catalunya amb els seus fills després de trencar amb Piqué

Shakira vol allunyar-se de l'escàndol per protegir-se

Shakira és una cantant internacional amb molt de pes a la premsa del cor, així que li resulta impossible amagar cap secret. La seva agència de comunicació va emetre un comunicat per confirmar que s'havia separat de Gerard Piqué, però aquí no queda l'enrenou. La família del futbolista està molt molesta perquè considera que el català és el gran perdedor de la batalla.

Shakira té bona premsa, milions de fans segueixen els seus passos i ella sempre ha estat amable amb els reporters. Tot al contrari li passa a Gerard, que ha protagonitzat diversos desacords que ara se li han tornat en contra. Tot i això, la cantant no vol regodejar-se en la seva victòria i ha decidit fugir fora una temporada.

Muntatge Shakira i Piqué
Shakira i Gerard Piqué han estat junts 12 anys   | Catalunya Diari

Shakira és força prudent i no ha donat massa informació sobre la seva nova vida, però una de les seves germanes ha parlat a 'Sábado Deluxe'. Aquesta font ha reconegut que la cantant ha marxat del país amb els seus fills per evitar les situacions incòmodes. Recordem que ella vivia als Estats Units abans de formalitzar la relació amb el jugador de futbol.

Hi ha alguns mitjans que han relacionat la cantant amb dos homes: Chris Evans i Henry Cavill, però no n'han aportat proves. El diari esportiu AS ha alimentat els rumors, tot i que de moment tot són teories sense fonament. Certs periodistes asseguren que no trigarà a tenir nou xicot perquè el seu vincle amb Piqué estava trencat des de fa molt de temps.

La periodista Lorena Vázquez, una de les autores de l'exclusiva de la separació, assegura que Gerard Piqué i la seva ex feien vides separades. Al programa 'Viva la Vida' han plantejat la possibilitat que tinguessin una relació oberta, per això els nous rumors. Cada vegada hi ha més gent que considera que la cantant presentarà el seu nou xicot més aviat que tard.

Shakira, al descobert: «Era una cosa que esperàvem»

Shakira prefereix no donar declaracions perquè per a ella el més important són els seus fills Sasha i Milan, però la família s'ha pronunciat. La germana de l'artista ha concedit una petita entrevista a 'Sábado Deluxe'per confirmar que la crisi era un secret de domini públic. «La separació de Shak i Gerard era una cosa que ja esperàvem», explica Lucila Mebarak.

Shakira a dins d'un cotxe
Shakira està preocupada per la seva família | GTRES

Hi ha molts rumors sobre la taula i la majoria parlen malament de Gerard Piqué, però també hi ha persones que volen defensar-lo. Alguns diaris esportius pretenen treure importància al que ha passat llançant teories que no estan demostrades. Per exemple, insinuen que la cantant podria estar interessada a l'actor Chris Evans perquè l'ha seguida a les xarxes socials.

Lucila Mebarak ha assegurat que la seva germana no s'assabentarà del que estan explicant sobre el seu nou xicot perquè ha marxat. «Se n'ha anat amb els nens», declara per evitar que la premsa estigui fent guàrdia al domicili familiar. «Piqué fa tres mesos que viu al seu pis de solter», afegeix la periodista Laura Fa, responsable de l'exclusiva.

Shakira està preocupada: «Fotos dels dos junts»

Shakira ha estat acusada de tenir un nou xicot, almenys una nova il·lusió, però tot són rumors sense fonament. El que sí que es pot demostrar, segons Laura Fa, és que Gerard Piqué manté un contacte massa estret amb una dona. Suposadament hi ha fotografies que abans o després ocuparan les pàgines d'alguna revista.

«Jo sé que per part de Piqué hi ha hagut una tercera persona, és una noia de 22 anys, rossa, molt maca i hostessa. Tenim fotos dels dos junts, sé perfectament qui és ella», revela la col·laboradora de 'Sálvame'. La cantant prefereix no descobrir la veritat i, segons ha explicat la seva germana, és fora d'Espanya amb els fills Milan i Sasha.