Primer pla Omar Sánchez

Omar Sánchez deixa enrere Anabel Pantoja i assegura que es vol tornar a enamorar

Omar Sánchez ha estat entrevistat a 'Sábado Deluxe'

Omar Sánchez és conegut per la seva relació amb Anabel Pantoja, amb qui feia una parella gairebé perfecta que els va portar, fins i tot, a casar-se. Gaudien de tanta complicitat que es van atrevir a fer broma amb la possibilitat d'augmentar la família, però tot era mentida. La influencer va publicar una fotografia al seu compte d'Instagram donant a entendre que estava embarassada, encara que no parlava de debò.

Omar Sánchez va haver de reconèixer a les seves xarxes socials que tot havia estat una broma amb el físic de la que llavors era la seva parella. Molts espectadors feien befa de la panxa d'Anabel i ella va compartir una imatge per alimentar les crítiques dels detractors. El canari es va veure obligat a pronunciar-se perquè la remor va arribar massa lluny.

Anabel Pantoja i Omar Sánchez caminant pel carrer
Anabel Pantoja i Omar Sánchez en una imatge d'arxiu. | GTRES

Omar diu que no reconeix Anabel Pantoja, ja que els seus últims comportaments l'han decebut i prefereix estar-ne una temporada lluny. La neboda d'Isabel li va prometre una segona oportunitat quan tornés de Supervivientes 2022, però ha canviat d'opinió. A l'illa ha conegut Yulen Pereira, un esportista d'elit que li podria haver robat el cor.

Omar ha dit que no es tanca a trobar de nou l'amor per respondre a la traïció que ha rebut i ha aclarit que no ho tornarà a intentar amb Anabel. De moment no hi ha cap dona que ocupi el seu cor, però no tanca portes a ningú perquè es vol tornar a enamorar. Per això no ha descartat començar una aventura al costat d'Alexia Rivas, una periodista que no és del gust de la seva exdona.

Sánchez només ha estat casat tres mesos i se sent enganyat perquè ell va passar per l'altar per formalitzar una relació perfecta. Els fets han demostrat que la situació no era tan idíl·lica com semblava i confirma que està molt desil·lusionat. La cosina de Kiko Rivera no ha estat sincera i ha començat una relació especial amb un altre home davant dels espectadors de Telecinco.

Omar Sánchez aclareix la seva situació sentimental

Omar està molest perquè pensava que passaria la resta de la seva vida al costat d'Anabel, volia tenir fills i formar una família. Però d'un dia per l'altre la influencer es va asseure a parlar amb ell i el va avisar que ja no era feliç. Aquesta conversa va marcar l'inici d'un malson que encara no s'ha acabat i que continua tenint conseqüències.

Foto d'arxiu d'Alexia Rivas fent-se una selfie arquejant una cella
Omar Sánchez no tanca la porta a iniciar una relació amb Alexia Rivas. | Instagram

«Ella va arribar un dia i em va dir que això s'havia d'acabar, que no funcionava i no anava enlloc. En aquell moment vaig sentir que el món em queia a sobre, em vaig enfonsar perquè no sabia si seria capaç de tirar endavant o de trobar una altra persona. Va ser un mal tràngol explicar-ho a la meva família perquè per nosaltres era una més i els meus l'estimaven molt».

Sánchez ha canviat d'opinió i s'ha adonat que es pot tornar a enamorar, fins i tot ha deixat anar la possibilitat d'iniciar una relació amb Alexia Rivas. «Jo ara estic solter i tinc la porta oberta amb l'Alexia o amb qualsevol. Estan entestats amb Alexia i és una persona important», ha aclarit durant la seva entrevista a Sábado Deluxe.

Omar Sánchez assegura que Anabel l'ha perdut

Omar pensa que el seu matrimoni amb Anabel Pantoja ha acabat per sempre, tot i que tenia esperança de reprendre'l en algun moment. En el passat eren més que parella, eren amics i per això feien broma amb un possible embaràs. El surfista va reconèixer que tot era un joc, però el que ha passat ara traspassa tots els límits.

Sánchez ha donat la seva opinió sobre Yulen Pereira, la nova conquesta de la seva exdona, i les seves paraules han estat contundents. «Penso que Yulen l'està utilitzant, no està enamorat», ha sentenciat el canari més famós de Telecinco.