Shakira i Gerard Piqué dins d'un cotxe

Shakira envia un missatge a la presumpta amant de Gerard Piqué després de la separació

La cantant volia amagar la situació per protegir la seva família

Shakira ha comunicat la notícia que ningú volia escoltar: la seva separació de Gerard Piqué, amb qui mantenia una relació des de fa 12 anys. Es van conèixer el 2010 i des del primer moment es van adonar que estaven fets l'un per l'altre. El problema és que cap sentiment és etern i hi ha la possibilitat que terceres persones apareguin en una relació.

Família Piqué
Shakira i Piqué tenen dos fills en comú, Milan i Sasha. | EP

Shakira, segons diversos periodistes catalans, podria haver estat víctima d'una suposada deslleialtat que li ha trencat el cor. Cap mitjà ha aportat proves sobre això, tot i que s'ha assenyalat una dona. Estem parlant d'una hostessa rossa que presumptament ha despertat massa interès al futbolista, tot i que no hi ha cap fotografia que ho demostri.

La periodista Laura Fa té totes les dades i no ha dubtat a treure'ls a la llum per deixar clar que la situació és insalvable. Suposadament l'amant és «una jove rossa d'uns 20 anys», segons ha explicat Laura Fa. «Està estudiant i treballa com a hostessa d'esdeveniments», ha assenyalat Lorena Vázquez. Són molts els que asseguren que hi ha hagut una infidelitat, tot i que és un tema molt delicat.

Shakira va donar pistes del que estava passant

Shakira té molts fans i hi ha qui pensa que a través de les seves cançons ha enviat un missatge a la suposada amant a la cançó que ha publicat amb Rauw Alejandro. En aquesta, la cantant colombiana pronuncia una frase que, segons molts, ara té molt sentit.

«Per completar-te em vaig trencar a trossos, m'ho van advertir, però no vaig fer cas. Em vaig adonar que el teu és fals, va ser la gota que va vessar el got. No em diguis que ho sents, això sembla sincer, però et conec bé i sé que menteixes», diu el tema esmentat.

Gerard Piqué ha estat acusat de ser responsable del fracàs matrimonial i és conscient que la veritat acabarà sortint a la llum. El programa Socialité ha emès unes imatges que demostren que té molt per amagar. Les últimes vegades que ha estat al domicili familiar ha tocat el timbre de l'entrada, no ha fet servir les claus.

Shakira ha imposat les seves normes

Davant aquesta situació, Shakira ha iniciat els tràmits de separació, però ha posat les cartes sobre la taula abans de fer cap pas. No vol que res ni ningú pertorbi la pau dels seus fills, per això vol que la separació es faci en la més estricta intimitat. La cantant podria haver suportat moltes plantades abans d'emetre el comunicat que ha confirmat la ruptura.

Gerard prefereix no entrar en determinats espectacles perquè pensa que no fan bé a ningú. La seva relació amb la premsa mai no ha estat bona i sap que no pot comptar amb la complicitat de cap reporter. Si hi ha imatges seves al costat d'una altra dona, no trigaran a sortir, però de moment no hi ha res que confirmi el que molts asseguren.