Primer pla de Sara Carbonero somrient.

Sara Carbonero revela el secret del seu fill Lucas: «ha heretat»

Es revela el secret més ben guardat del fill de Sara Carbonero

Sara Carbonero fa uns dies que està aclaparada després que se l'hagi relacionat en els últims temps amb el tècnic de so Nacho Taboada. El cas és que aquesta setmana no ha volgut que aquest assumpte enterbolís una celebració especial.

 

Aquest dijous 2 de juny, Sara Carbonero i Iker Casillas tenien aquesta data marcada en vermell, ja que el seu fill petit ha fet anys.

Sens dubte, el fill petit de l'exmatrimoni és tota una debilitat per a ells i la influencer ha volgut felicitar-lo de la millor manera.

Fotografia d'Iker Casillas amb Sara Carbonero.
Iker Casillas i Sara Carbonero estan de celebració després que el seu fill petit fes 6 anys. | GTRES

 

A més, aquesta ha revelat com és la personalitat que té el petit en un dels seus extensos posts que ha publicat a Instagram. Un post en què surten els seus dos fills jugant i plens de felicitat.

Sara Carbonero i la seva reflexió més profunda sobre el fill menor

Aquest ha estat un dia per recordar per a Sara Carbonero, ja que el seu fill Lucas va fer ahir 6 anys. Com sol ser habitual en dates assenyalades, la toledana ha volgut compartir les seves sensacions amb la seva família virtual.

Una felicitació per a Lucas, a qui a casa l'anomenen afectuosament 'Lucas bogeria' pel seu caràcter entremaliat i divertit, que ha provocat centenars de reaccions dels seus seguidors.

Sara Carbonero en un photocall de Calzedonia
Sara Carbonero ha felicitat el seu fill pel seu sisè aniversari. | GTRES
 

Parlem d'una reflexió que va fer durant la seva vida a Porto sobre els fills 'segons', que explica com és d'especial el Lucas. Com afirma la mateixa Sara Carbonero, el seu nen és molt alegre i un «rebel amb causa».

«Els segons són d'una altra pasta, els segons tenen el cel guanyat, els segons són més independents, espavilats i autosuficients. Són uns supervivents... Estem farts d'escoltar i repetir aquestes frases», comença el llarg post.

Alhora, afirma que «en això de la maternitat, com en tot, no s'ha de generalitzar». Però per ser justos, «els segons des que neixen les han d'enginyar per fer-se el seu lloc. I aconseguir sense ells tan sols sospitar-ho que els seus germans grans no els vegin com l'enemic», exposa.

«No són els protagonistes de moltes primeres vegades dels seus pares ni dels temes de conversa a taula. S'acostumen que a l'àlbum de fotos hi hagi una per cada deu del primogènit», relata l'ex de Casillas.

▶️ Roberto Leal se queda mudo tras el cierre definitivo de España Directo

Sara Carbonero diu el que Lucas ha heretat en ser el petit de la família

Sara Carbonero posa de manifest que Lucas va aprendre «a compartir des del minut u. Ha heretat amb alegria roba i joguines». Sempre té al cap «entre imitar i repetir tot el que fan els herois dels seus germans i forjar-se la seva pròpia personalitat».

La periodista Sara Carbonero en el photocall d'inauguració de Ruber Internacional: Centre Mèdic Maso en Madrid
Sara Carbonero revela què ha heretat Lucas, el seu segon fill. | GTRES
 

«Són pacients, conformistes i conciliadors», exposa sobre els segons, i també sobre Lucas. «Són fonts inesgotables d'energia, uns autèntics terratrèmols que creixen aprenent el que és bo i el que és menys bo dels petits mestres que tenen a casa», prossegueix la seva reflexió.

Així és la personalitat del fill petit de Sara i Iker

A més, Sara Carbonero explica als seus seguidors com és la personalitat del seu nen. Explica les lliçons útils que els ha donat el seu segon fill des que va venir al món.

«Per exemple, que si els pares pensem que ho sabem tot perquè són els segons estem molt equivocats. O que l'amor no només no es divideix sinó que es multiplica per infinit», explica.

Muntatge fotogràfic de Sara Carbonero i Iker Casillas
Sara Carbonero i Iker Casillas tenen dos fills en comú. | CatalunyaDiari
 

Sara Carbonero revela que «el que ens funciona amb un nen no ha de fer-ho amb un altre i que aquesta rebel·lia dels segons és la seva manera de marcar terreny per anar fent el seu camí des de petitons».

Finalment, la periodista incideix que «els reptes, emocions i pors continuaran sent els mateixos. Per molt que tractem de no repetir els errors comesos, caurem en altres de diferents», assegura. «Si els segons no existissin, caldria inventar-los», ha finalitzat la influencer.