Primer pla de Rocío Carrasco amb cara de sorpresa

Rocío Carrasco acaba de rebre la trucada que aclareix moltes coses

Rocío Carrasco ha tornat a ser la protagonista de la setmana

Rocío Carrasco es convertia en la protagonista involuntària a l'entrevista que María Teresa Campos ha concedit per a la revista Diez Minutos. La filla de cantant de Chipiona porta un temps distanciada del clan Campos i la veterana periodista ho confirmava.

Unes declaracions que han cridat molt l'atenció i que posen en evidència que passa alguna cosa entre Rocío i la que considera la seva segona família. Sigui com sigui, sembla que la situació no és insalvable ja que la filla de la Jurado ha pogut parlar per aclarir-ho tot.

▶️ María Teresa Campos aclara sus palabras sobre Rocío Carrasco

Rocío Carrasco rep la trucada que ho aclareix tot

Rocío Carrasco va trobar al clan Campos el que va considerar com la seva segona família. De fet, per a ella, tant Terelu com Carmen Borrego són les seves germanes postisses. Però la seva absència al casament del fill de Carmen va ser molt comentada i, sobretot, qüestionada per cadascuna.

No entenien el perquè va declinar la invitació i la menor de les Campos s'ho va prendre com una cosa personal. Estava clar que alguna cosa no anava bé en la relació i que s'havia produït un cert refredament que posava en perill l'amistat.

Rocío Carrasco, María Teresa Campos, Carmen Borrego i Terelu
Rocío Carrasco es distancia del clan Campos  | GTRES

Ara, ha estat Maria Teresa la que confirmava totes les sospites confessant que fa un temps que estan distanciades. «Últimament estem menys unides», va revelar la veterana presentadora de televisió.

L'enrenou ha estat màxim i tots els mitjans de comunicació han volgut escoltar de la pròpia veu de la periodista la raó d'aquest distanciament. Així, la mare de Terelu ha aclarit davant dels micròfons les seves declaracions, retractant-se'n.

Rocío Carrasco i María Teresa Campos
Rocío Carrasco rep una trucada dde María Teresa Campos per saber com està la seva relació   | Europa Press

«No, que no estic tan unida no», deia, deixant clar que aquestes no havien estat les paraules. La comunicadora ha explicat que la relació amb Rocío continua sent bona i que, de fet, tenia pensat trucar-la per parlar-ne.

«Aquest matí l'havia de trucar, però com que després vaig sortir a una altra cosa», ha comentat. «I entre unes coses i les altres doncs ara he de trucar-la per tornar a fer la nostra vida normal», assegurava.

Rocío Carrasco s'ha anat distanciant des de la seva reaparició

Aquest darrer any ha estat molt mogut per a Rocío Carrasco. La filla de la cantant reapareixia a la televisió causant un gran enrenou amb el seu testimoni. Des de llavors, no ha parat de fer coses i la seva agenda és plena.

Rocío vola sola i ja no necessita la protecció fèrria dels seus. Cosa que les Campos han notat de primera mà i que, pel que sembla, no s'ho han pres gaire bé. «Els caps de setmana ens vèiem sempre a casa meva», recalcava María Teresa.

Rocío Carrasco sent entrevistada per un reporter d'Europa Press
Rocío Carrasco està ocupada amb diversos projectes profesionals   | Europa Press

Però ara Rocío té compromisos per atendre i projectes professionals per posar en marxa. No és estrany que, amb l'enrenou mediàtic, tingui el cap ocupat amb altres coses, per això la matriarca del clan vol parlar amb ella.

Vol despenjar el telèfon i posar-se al dia de tot, però, sobretot, tenir constància que la relació entre elles està bé. A més, hi ha qui apunta que María Teresa podria haver-se molestat amb Rocío per no haver anat al casament del seu únic net.

Imatge de Rocío Carrasco i María Teresa Campos a punt de fer-se una abraçada
Rocío Carrasco i María Teresa Campos tenen una conversa pendent   | Europa Press

José María és el seu nen i aquest desvergonyiment familiar no li hauria semblat gens bé. Més encara després que digués públicament que sí que aniria al casament d'Alejandra Rubio.

Pel que sembla, la relació entre Rociíto i les Campos no passa pel seu millor moment. Un enrenou que podria tenir les hores comptades al mateix instant en què despengin el telèfon i aclareixin la situació.