Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Joaquín Prat i la seva germana Alejandra

Joaquín Prat confirma que els rumors sobre la seva germana Alejandra són certs

La germana de Joaquín Prat és el centre d'atenció

Joaquín Prat és un presentador de televisió que mai no ha callat la seva opinió. Fa temps que treballa a 'El programa de Ana Rosa' i, últimament, està al capdavant del programa a causa de la baixa per malaltia d'Ana Rosa Quintana.

El públic sempre l'ha premiat per la sinceritat en diferents temes relacionats amb el món del cor. De la mateixa manera, Joaquín Prat ha hagut de sortir al pas moltes vegades per tranquil·litzar l'audiència a causa d'algun rumor que hagi aparegut.

Aquesta setmana, la protagonista de l'enrenou ha estat la seva pròpia germana, Alejandra Prat, amb qui manté una relació meravellosa.

Joaquín Prat al plató de Telecinco
Joaquín Prat és molt estimat pels seus seguidors  | Telecinco

El col·laborador resol el rumor

La germana de Joaquín Prat ha volgut sorprendre tots els seus seguidors amb una imitació que ens ha deixat amb la boca oberta. Ha publicat una fotografia sobre el seu nou canvi d'imatge irreconeixible al seu Instagram, que ha tingut moltíssim suport per totes les persones que l'envolten.

Alejandra Prat és una dona que gaudeix veient sèries i pel·lícules al seu temps lliure. Posava davant de les càmeres amb un preciós outfit, que s'assemblava al d'un personatge d'una de les sèries més vistes de Netflix.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Joaquín Prat confirma tots els rumors sobre la seva germana   | Mediaset

L'actriu Mariana Gómez interpreta un dels personatges protagonistes de 'La Reina del Flow'. És una telenovel·la que va tenir molt bona acollida a Colòmbia i, ara, ha tingut una bona rebuda a Netflix.

L'èxit d'aquesta sèrie ha estat la combinació de traïció, venjança i reggaeton. Això últim ha estat el que més li ha agradat a les generacions més joves.

El personatge fictici que imita Alejandra destaca per la seva manera de pentinar-se, ja que no li poden faltar ni les trenes ni les rastes a la llarga cabellera. Per això, la germana de Joaquín Prat portava als cabells diverses trenes de color rosa i de color beix. A sobre del cap, li havien fet dues trenes africanes que acabaven en dos monyos.

La manera de vestir era senzilla, amb una samarreta de tirants i uns shorts acompanyats d'unes mitges de redeta, tot d'un sol color: el negre. A més del pentinat, els diferents complements són el que més ressalten al look d'Alejandra.

El vestit de la periodista fascina al photocall

Fa més d'un mes, la germana de Joaquín Prat va estar acompanyada del seu marit, Juan Manuel Alcaraz, a la Barcelona Bridal Fashion Week 2022. Allà van desfilar diversos dissenyadors nacionals i internacionals, entre ells Atelier Pronovias, Jesús Peiró, Sophie et Volà, Higar Novias, Marco & María i Ramón Sanjurjo.

A diferència de l'última publicació d'Alejandra Prat, la seva manera de vestir a la desfilada es va adequar molt més al seu estil. Al photocall de Pronovias, lluïa un vestit llarg de color blau elèctric amb pedreria al coll. Així mateix, la forma del vestit l'afavoria moltíssim, ja que se cenyia a la silueta del cos.

Alejandra Prat i Juan Manuel Alcaraz
Alejandra Prat llueix un preciós vestit blau | Europa Press

Aquell mateix dia, la revista Pronto li va preguntar què tenia pensat fer al futur. La germana de Joaquín Prat va confessar que «estava valorant una possible oferta per tornar a televisió com a presentadora», encara que no va voler donar gaires més detalls. També va comentar que s'estava preparant en doma clàssica per participar a les Olimpíades de París del 2024.