Fotomuntatge d'Alejandro Reyes i Pepe Navarro

El fill d'Ivonne Reyes mou fitxa després d'escoltar què va fer el seu pare Pepe Navarro

Alejandro Reyes al·lucina amb una revelació sobre el seu pare

Pepe Navarro està vivint un autèntic infern. I és que qui li havia de dir que la seva polèmica entrevista al Deluxe obriria la caixa de Pandora.

El mes de novembre passat, el pare d'Alejandro Reyes va anar al programa presentat per Jorge Javier Vázquez per ensenyar les proves que demostrarien que aquest jove actor no és fill seu.

Després d'aquesta visita, Ivonne Reyes va decidir no amagar-se'n més i va donar la cara públicament. Primer ho va fer a través de la seva advocada, encara que mesos més tard va ser ella mateixa la que va sortir públicament a respondre Pepe Navarro.

Pla general d'Alejandro Reyes i la seva mare, Ivonne Reyes
Ivonne Reyes continua lluitant contra Pepe Navarro per la paternitat del seu fill | GTRES
 

El presentador de Esta noche cruzamos el Mississippi va haver d'afrontar el testimoni dur de la veneçolana. El que no s'esperava és que la seva intervenció al Deluxe li portaria greus problemes.

Aprofitant l'ocasió, Paloma García Pelayo va tornar a treure a la llum un dels episodis més foscos del comunicador. Durant aquesta vetllada, la periodista va recordar la sentència que condemnava el presentador per lesions a una dona.

Ara, Alejandro Reyes ha pres una determinació amb el seu pare després d'escoltar l'esgarrifós testimoni que aquesta dona ha estat guardat durant tot aquest temps.

Pepe Navarro, contra les cordes

Alejandro Reyes no es pot creure el què acaba d'escoltar sobre el seu pare. I és que el jove s'ha adonat que la seva mare no ha estat l'única dona que ha viscut un malson al costat d'aquest reconegut periodista.

Aquest divendres, 8 d'abril, Vanessa Martín, la que va ser parella de Pepe Navarro, va anar al plató del Deluxe per explicar l'«infern» que va viure amb ell durant els dos anys i mig que va durar la relació.

Primer pla d'Alejandro Reyes, fill d'Ivonne Reyes
Alejandro Reyes no entén com el seu pare ha estat capaç. | Europa Press
 

La convidada va conèixer el comunicador quan tan sols tenia 22 anys, i va ser en aquell moment quan va començar el seu calvari. I és que, poc després d'iniciar el seu idil·li, la dona es va quedar embarassada. Cosa que no va agradar gaire al pare d'Alejandro Reyes.

«Vaig començar a anar a un ginecòleg amic de Pepe Navarro i em van dir que el fetus era extrauterí. Però em vaig adonar que aquest senyor mai no em citava en horari de consulta, no em donava documentació ni em feia ecografies. Estava clar que no volia deixar empremta del meu embaràs», va assegurar Vanessa.

La dona va assegurar que, tant el doctor com el mateix periodista, li van recomanar avortar pel seu benestar, però abans de prendre qualsevol decisió va optar per buscar una segona opinió.

«Començo a sospitar. Començo a informar-me i decideixo anar a una clínica privada sense dir-li res. En aquell moment em diuen que el fetus està bé, però sembla que les pràctiques no han estat les més habituals i que el fetus no té so al cor i m'han de portar a quiròfan per treure'l, perquè la meva vida pot córrer perill».

Primer pla de Pepe Navarro
Pepe Navarro és acusat públicament de maltractaments. | Europa Press
 

Tot i que, segons l'exparella de Pepe Navarro, el pitjor va passar després d'aquest episodi. «Se'm va tirar a sobre i em va tenir retinguda a casa durant hores», va assegurar. «Em va apallissar. Em va agafar del coll per aturar-me, gairebé m'ofega. Em va donar puntades de peu, cops de puny i em va deixar la cara trencada. Quan va veure que no podia respirar, va parar».

Tot i els anys, Vanessa Martín no aconsegueix esborrar aquest traumàtic episodi del seu cap. «Em va dir que m'ho havia buscat. Ell era conscient del que havia passat perquè no estava borratxo. Va passar perquè li vaig dir que el deixava».