Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Irene Rosales.

Irene Rosales confirma els nous problemes de salut de Kiko Rivera

Irene Rosales sempre fa costat a Kiko Rivera durant els moments difícils

Irene Rosales és una mena de dona coratge amb el seu marit, Kiko Rivera. Des que van començar la relació el 2014, la sevillana sempre li ha fet costat.

Ha aguantat infidelitats, addiccions i polèmiques familiars de la seva parella. Ho ha fet per amor la Kiko i les dues filles que tenen en comú, Ana i Carlota. Irene Rosales, sempre discreta i intentant allunyar-se del focus mediàtic, ha anat suportant els problemes del seu marit com ha pogut.

Com totes les parelles, han tingut alguna crisi, fins i tot, on s'han plantejat el divorci. Tot i això, ha fet el cor i ha seguit endavant, cuidant sempre de Kiko.

El fill d'Isabel Pantoja, a 38 anys, està força delicat de salut. Malgrat la seva joventut, té moltes malalties i Irene acaba de confirmar l'últim problema físic del cantant.

El dolor que afecta Kiko Rivera inquieta Irene

Irene i Kiko, amb les nenes, han passat una setmana de somni a República Dominicana. En plena polèmica familiar, amb la depressió de la sogra i l'herència del marit, Irene ha fet les maletes i ha posat distància als conflictes.

Platja, piscina, relax i desconnexió. A més, Kiko també va punxar la seva música en una de les piscines de l'hotel on s'allotjaven. La tornada a la realitat espanyola, després d'aquests dies de descans, ha estat força difícil per a tots dos.

Muntatge en primer pla de Kiko Rivera i Irene Rosales
Irene és el suport principal de Kiko Rivera davant dels problemes físics que pateix. | CatalunyaDiari

Literalment. Kiko anava de Punta Cana per treballar. Tot just arribar a l'aeroport, bronzejats i «molt bé, molt a gust», segons Irene, Kiko posava rumb a Astúries, on tenia un concert programat.

Van arribar tan bé del Carib que, fins i tot, la crossa que habitualment utilitza Kiko per caminar era al costat de la resta d'equipatge. La fa servir quan té atacs de gota.

«Vinc amb el genoll millorat, que és el més important. Han estat molts mesos amb crosses i ara ja estem millor».

L'alegria va durar poc a Irene i a Kiko. Després del concert a Belmonte de Miranda, els dolors tornaven al cos de Kiko. I la preocupació, a la ment d'Irene. 

«Estic fotut», la frase que Irene tem sentir

Després del concert al poble asturià, Kiko va sortir tocat. L'endemà, ho explicava quan es va despertar, a les 12:23 del migdia. «Des que vaig arribar a Espanya em falla una altra vegada el genoll. No sé si és el 'puto' clima d'aquí del nord o no sé què és».

Segons Rivera, «és una mena d'artrosi i estic fotut. Tan bé que he estat jo aquests dies, no m'ha dolgut absolutament res. Arribo al meu meravellós país i se'm posa el genoll 'bimbá'».

Després de l'actuació, Kiko va tornar a casa amb cotxe, en un viatge de vuit hores de durada. Crida l'atenció que Kiko viatja sol, al cotxe, o així ho sembla per les publicacions a les seves xarxes socials.

Queden lluny els temps en què el marit d'Irene Rosales, amb una gran discogràfica darrere, comptava amb molts més mitjans per a les seves actuacions. Ara Kiko treballa pel seu compte i això també es tradueix que s'autogestiona la logística dels concerts.

Irene Rosales, molt pendent de les malalties del seu marit

Irene Rosales dona suport a Rivera incondicionalment. A més del suport emocional, Irene ha estat al seu costat sempre que el cantant s'ha trobat malament. Té diverses malalties: gota, diabetis, dolors musculars i artrosi.

A més, durant molt de temps ha patit addiccions, de les quals ja està curat i un altre dels problemes contra els quals Kiko lluita és el sobrepès.

Irene, que es cuida molt més que el marit, és el pilar fonamental.