Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Guillermo Furiase.

Guillermo Furiase, el fill de Lolita Flores que ha amagat la ruptura fins al final

Guillermo Furiase és artista, però discret i reservat sobre la seva vida privada

Guillermo Furiase és fill de Lola Flores, una de les cares més respectades de la crònica social espanyola i, per tant, pertany a una saga d'artistes molt coneguda.

El jove de 28 anys és cantant, compositor i músic, però també exerceix de model perquè té un físic molt cridaner. Una de les seves darreres feines va ser desfilar per al dissenyador Eduardo Navarrete, que va presentar la seva col·lecció en un mercat madrileny.

És fill de la relació de Lolita amb Guillermo Furiase, acabada el 1995. L'argentí va ser un dels personatges més perseguits de la premsa del cor de l'època. Avui té 66 anys, viu a Madrid i exerceix d'avi orgullós amb el seu net, Noah.

Furiase ara viu tranquil després de l'infart cerebral que va patir el 2015. La relació de Guillermo amb Lola és bona, cordial i sana. Durant diversos anys va ser el mànager de la seva filla Elena, per la qual cosa sempre s'ha preocupat dels seus fills, tant personalment com professionalment.

Guillermo Furiase ha tingut moltes oportunitats de guanyar diners als mitjans de comunicació, però sempre ha estat força discret.

Per aquest motiu ha amagat fins al final el motiu pel qual la seva mare va trencar amb Carmen Ordóñez. Ha estat l'actriu qui ha fet un pas endavant per confirmar que durant un temps va estar enfadada amb ella.

Primer pla de Guillermo Furiase.
Guillermo Furiase és artista i exerceix de model. | GTRES 

Guillermo gaudeix d'una relació còmplice amb Lolita, són molt més que mare i fill, per això el jove coneix tot els seus secrets. Tot i això, mai ha parlat del distanciament que va tenir amb Carmina perquè considera que és un tema massa privat.

De fet, la filla de Lola Flores és qui ha parlat del tema al programa 'Viva la Vida'.

El jove sap que la seva mare era íntima amiga de Carmina, però entre elles va passar una cosa que els va obligar a trencar la relació. «La topada que vam tenir amb Carmen va ser perquè jo no vaig voler donar la cara quan ella ho estava passant malament amb la batalla amb Ernesto Neyra».

Lolita, fent gala de l'honestedat que la caracteritza, va entrar per telèfon a 'Viva la Vida' per aclarir l'origen de la disputa.

Guillermo Furiase és fidel als seus principis

Guillermo Furiase té una trajectòria diferent de la de la seva germana Elena, que sí que treballa als mitjans de comunicació perquè és actriu. Ell gairebé no ha parlat amb la premsa i sempre que ho ha fet ha estat per promocionar algun dels seus treballs.

Podria haver revelat el conflicte entre Lolita i Carmina, però ha estat fidel als seus principis i ha amagat el tema fins al final.

Primer pla de Lolita Flores.
Guillermo Furiase dona suport incondicionalment la seva mare. | Europa Press 

Furiase s'ha quedat realment sorprès quan ha sentit la seva mare explicar tota la veritat per aclarir els dubtes dels espectadors. Ordóñez va denunciar Ernesto Neyra per maltractament i li va demanar que el defensés al judici, però Flores no hi va accedir perquè va tenir por. «No sabia si era veritat del tot o no, em vaig retirar i me'n penedeixo», va deixar anar l'actriu.

El net de Lola Flores va tenir el seu primer contacte amb la guitarra a 12 anys. Des del primer moment, va demostrar que estava plenament capacitat per tocar l'instrument i actualment és un virtuós.

Treballa com a músic i compon les seves pròpies cançons, així que no hi ha dubte que ha heretat el talent de la família.

Les ofertes importants que ha rebutjat Guillermo

Guillermo té contacte amb gent influent i sap que els grans personatges del món del cor són amics de la família. Però ell no s'ha vist mai temptat a seure en un plató de televisió o a concedir una entrevista perquè no se sent atret pel món rosa.

S'estima més centrar-se en el seu talent, ja que és un dels artistes amb més potencial del moment.

Lolita se descompone tras la joven e injusta muerte de su amiga

Lolita ha parlat meravelles del seu fill sempre que n'ha tingut ocasió, ja que és un gran desconegut i el públic ha de valorar més el seu talent. Tothom coneix Elena perquè ha protagonitzat sèries de televisió molt importants, però Guillermo també té molt de mèrit. És un home discret que no té fills i que segueix força unit a la seva mare.