Família José Luis Losa

José, el fill de José Luis Losa que no pot ni parlar

La família de José Luis Losa està destrossada per la seva mort

El passat dia 7 de maig ens assabentàvem de la terrible pèrdua de José Luis Losa, de només 47 anys.

El més tràgic és que l'exconcursant de 'Masterchef' i, posteriorment, guanyador de 'Supervivientes 2017' va decidir acabar amb la seva vida.

La raó darrere aquesta decisió va ser la depressió que arrossegava des que la seva dona Inma perdés la vida a causa d'un infart cerebral. Després de 30 anys junts, la seva sobtada absència va trastocar tota la vida de José Luis Losa.

La seva mort ha suposat un cop molt dur per a la seva família. Especialment per als dos fills que compartia amb la seva dona i que ara es queden orfes. El matrimoni deixa Inmaculada, de 25 anys, i a José Luis, de 21.

La mare i la filla de José Luis Losa parlen sobre els fets

El programa de Telecinco 'Viva la vida' ha aconseguit contactar amb la família de Jose Luis al seu darrer adéu. Des de Munera (Albacete), la seva filla i la seva mare han donat declaracions sobre el que ha passat i com se senten sobre això.

En canvi, destaca l'absència del seu fill Josep, el qual no ha volgut sortir al programa. Ha d'estar passant un moment angoixant, tal com ha reconegut la seva germana.

Filla de José Luis Losa fent una entrevista
Entrevista a la filla de José Luis Losá, Inmaculada Losa, a 'Viva la vida' | Mediaset

«Estem trencats perquè la pèrdua de la meva mare va ser molt dolorosa, però això no ens ho imaginàvem ni volíem que mai arribés», han estat les paraules d'Inmaculada. La noia s'amagava darrere d'unes ulleres grans fosques per amagar la tristesa de la cara.

Així mateix, la filla de José Luis Losa ha volgut aprofitar la seva intervenció per agrair el suport dels mitjans i els companys de la televisió. Al llarg d'aquests dies hem vist també com els seus companys de 'Supervivientes' s'hi abocaven a les xarxes socials.

Des de 'Viva la vida', Emma García també ha recordat la preciosa història d'amor entre José Luis Losa i la seva dona. Davant d'aquestes paraules, Inmaculada no ha dubtat a comentar que quan va veure a Telecinco el retrobament entre els seus pares a Hondures, tota la família es va posar a plorar. «Hem dit, així s'estaran retrobant ara on siguin».

Imatge de José Luis Losa agafant en braços a la seva dona Inma Simarro
José Luis Losa estava completament enamorat d'Inma Simarro | Instagram

En aquests moments de gran dolor, la família de José Luis Losa es consola pensant que ara ell i la seva dona estaran junts.

«Inma, s'ha mort la teva mare, però se n'ha anat la meva vida», és el que el cuiner li va dir a la seva filla en quedar-se vidu. I tant ha estat així que, ara, només tres mesos després, José Luis no ha pogut seguir endavant.

A més de la seva filla, també hi ha intervingut la mare de José Luis, Luisa Gracias Marín.

«Aquí estic amb tota la meva família, que han vingut tots, i tot el poble que ens estima molt. Estem malament perquè això és una cosa molt dolenta i no sé ni com sortirem d'aquesta», confessava la dona.

Luisa també ha explicat la situació en què es trobava el seu fill. «Ell no ha pogut amb la mort de la seva dona, l'ha superat, ha estat superior a ell».

José Luis Losa a la televisió
José Luis Losa emocionat a la seva última intervenció a la televisió mentre recordava la seva dona  | MEDIASET

Ha reconegut que feia temps que estava malament i que el mateix Jose Luis li deia que estava molt sol. «És un cop molt dur i estem destrossats, el seu pare està destrossat».

La mare de Jose Luis Losa encara està en xoc per la notícia. «Ens ha afectat tantíssim, jo no m'ho crec, que hagi passat això a algú com el meu fill José Luis, tan treballador, tan bo».