José Luis Losa i la seva filla

La filla de José Luis Losa es trenca en explicar on és ara el seu pare

Inma ha parlat poques hores després de perdre el pare

La mort de José Luis Losa, el guanyador de 'Supervivientes 2017', es va rebre com un cop molt dur el dissabte passat al món de Telecinco.

José Luis, que vivia actualment amb els seus fills a la localitat d'Albacete de Munera, no va poder suportar la mort de la seva dona, Inma Simarro, fa tot just tres mesos.

José Luis Losa a la televisió
José Luis Losa apareix mort a casa seva després de perdre la dona   | MEDIASET

La desolació patida després de veure com la dona de la seva vida moria a causa d'un infart ha estat definitiva perquè no pogués seguir amb la seva vida. I això, malgrat tenir l'afecte de tota la seva família, incloent-hi el dels seus dos fills de vint anys.

Segons informava El Digital de Albacete, dissabte passat a la nit, José Luis Losa era trobat mort al seu domicili i la notícia impactava tothom. Així s'ha pogut comprovar amb les nombroses reaccions que hi ha hagut després de la pèrdua.

Inma, la filla de José Luis Losa, sabia l'estat real del seu pare

La família de José Luis està destrossada, i malgrat tot, tant la filla com la mare de l'exconcursant de 'MasterChef' han agraït l'afecte rebut a 'Viva la vida'.

Inmaculada, filla de Losa, ha confessat que «he tret les forces de parlar per agrair a tot l'equip i als companys que va tenir a 'Supervivientes'». Així s'ha expressat durant la seva intervenció en directe al programa de Telecinco.

Filla de José Luis Losa fent una entrevista
Entrevista a la filla de José Luis Losá, Inmaculada Losa, a 'Viva la vida'   | Mediaset

La jove explicava també que «tantes coses bones va deixar» entre els que el van conèixer que les mostres d'afecte estan sent increïbles. La noia ha admès que la família està completament «trencada. La pèrdua de la meva mare va ser molt dolorosa, però això no vam creure viure-ho mai, és molt difícil».

«No esperàvem la mort de la meva mare, però la del meu pare ens ha deixat molt malament»

Inma Losa ha recordat que el seu pare ja la va avisar del moment tan complicat que estava travessant després de morir la dona. «Se n'ha anat la teva mare, però se n'ha anat la meva vida».

També ha desitjat que «ara s'estaran trobant on siguin. Dins del dolor que tenim, tant de bo ja s'hagin trobat. Ja estan junts. Això és el que ell volia».

La jove ha recordat el seu pare com «un ésser bonic» que li deixa un llegat de vivències inoblidables. Va parlar dels viatges familiars i els àpats en què sempre gaudien.

«Hem gaudit molt amb ell», ha expressat contenint el plor. Alhora, ella reconeixia el carisma que tenia José Luis. «No hi ha filtres, era tal qual. Una persona tan vàlida, tan treballadora... No esperàvem mai la mort de la meva mare, però la del meu pare ens ha deixat molt malament».

Família José Luis Losa
José Luis Losa e Inma Simarro estaven molt units amb els seus fills | Instagram: InmaSimarro

La mare de José Luis Losa, destrossada com tota la família

D'altra banda, Luisa, la mare de José Luis Losa, també s'ha armat de valor per parlar del seu fill. «Era un treballador nat, bona persona, amic dels seus amics. Va perdre la seva dona i no va poder amb això. No feia més que dir que estava molt sol. Estem destrossats, es un cop molt fort… Estem destrossats», ha confessat.

Mare de José Luis Losa a una entrevista
La mare de José Luis Losa, Luisa Gracia, a una entrevista amb 'Viva la vida' | Mediaset

Des que es conegués la trista notícia, els condols no han parat d'arribar, i alguns han estat dels seus excompanys a 'Supervivientes'. Gloria Camila ha afirmat estar impactada en assabentar-se'n. Iván González o Alba Carrillo també li han dedicat unes paraules boniques a través de les seves xarxes socials.

«No menteixo quan dic que sempre vas ser un supervivent, no tinc paraules. Pensar que fa un mes vaig estar parlant amb tu… Quina pena la vida. I quins cops ens fa que de vegades no som capaços d'aixecar-nos», ha publicat la filla del torero al seu perfil d'Instagram.