Sara Montiel i el seu fill

Zeus, el fill de Sara Montiel, explica la seva trista realitat després de perdre-la

Sara Montiel continua estant molt present a la seva vida

Sara Montiel ens deixava el 8 d'abril del 2013. Una data que no aconsegueix oblidar el seu fill Zeus, molt unit a la seva mare des de petit. Ell ha tractat de girar full en aquest temps, però l'ombra de la cantant és molt allargada.

Des que mor la seva mare, el noi es converteix en una figura molt cotitzada per als mitjans de comunicació. Tot i això, ell tenia clar que el seu futur estava lluny de la televisió. Sobretot si volia materialitzar els somnis.

El noi tenia clar que volia seguir els passos de Sara Montiel. La música l'interessava i ha intentat llaurar-se una carrera artística. Per això ha optat per desaparèixer del tot dels mitjans des de fa sis anys.

Tot amb el propòsit de preparar-se a consciència i estar a l'alçada quan es pugi als escenaris. A cada concert, a cada cançó té previst homenatjar la seva mare. D'aquí poc temps està previst que iniciï la gira 'Por amor al arte' que el portarà per tota Espanya.

Fa uns quants anys ja havia fet una incursió al món de la música. Però va preferir apartar-se, possiblement per continuar formant-se i creixent com a artista. Ara oferirà recitals acústics on cantarà temes propis i versionarà cançons dels millors, revela ABC.

Sara Montiel i el seu fill
Sara Montiel amb Zeus, el seu fill | EUROPA PRESS

«Vaig deixar la música un temps perquè no em trobava i necessitava connectar realment de nou», explica. Diu que aquest període de reflexió li ha vingut genial. «Necessitava una aturada per començar de nou i veure necessàriament cap a on anava», afegeix.

Desvela en una conversa amb aquest mitjà que «vaig patir una crisi existencial que segueixo tenint, però per primera vegada em sento artista», apunta orgullós.

Sara Montiel serà molt present en els seus temes. Es tracta d'una figura que l'ha marcat, sobretot com a mare, que ha trobat molt a faltar en certs moments.

Zeus està convençut que ha arribat la seva hora. Vol fer-se conèixer com a artista i sap que no ho tindrà fàcil. Torna al sector amb la reinterpretació d'En medio del camino, un tema que va escriure i que pretén servir de tribut a l'artista.

La porta molt dins del cor. «Quan em vaig trobar en el pitjor de la crisi vaig notar que em faltava més que mai, que necessitava els consells». Però sobretot trobava a faltar la seva «presència com a mare i com a artista».

Amb aquesta nova feina desitja que el públic el conegui més enllà dels seus cognoms. «Gràcies a la música sento que ara vaig pel camí correcte, per això vull que la gent em descobreixi». I no pas per ser el fill de la cantant.

Sara Montiel el va ajudar als seus inicis

Sara Montiel sempre va donar suport al seu fill en la seva decisió de dedicar-se a la música. En una entrevista que va concedir fa uns mesos a Vanitatis, Zeus va revelar alguns dels consells que li va donar la seva mare als seus començaments.

«Sempre va ser molt directa, concisa i honesta a repetir-me moltes vegades que dedicar-se a un sector com aquest no seria fàcil», assenyala. Li va recalcar que «la paciència havia de predominar abans de res, i en això no es va equivocar». Unes paraules que el van marcar i que «cada dia recordo».

Des de fa poc va decidir canviar-se el nom artístic. Va deixar de ser Zeus Tous, per batejar-se amb el cognom artístic de la seva mare. «Volia que fos un petit homenatge i, és clar, seguir el llegat de tal cognom, del qual em sento molt orgullós», va afirmar.

Ser el fill de Sara Montiel el portarà a «haver de demostrar el doble, cosa que encara no entenc», explica. Creu que «la gent està esperant que faci el més petit error per saltar-me a sobre».