José Luis Losa a la televisió

José Luis Losa va enviar un missatge desolador als seus pares abans de morir

José Luis Losa ha tingut un multitudinari comiat al seu poble

La mort de José Luis Losa ha deixat Espanya consternada. El guanyador de 'Supervivientes' i tercer finalista de 'Masterchef 4' moria aquest cap de setmana als 47 anys. La inesperada notícia ha deixat tothom sense paraules, però principalment els seus familiars.

Jose Luis havia perdut la seva dona, Inma Simarro, fa pocs mesos. La dona, també jove, havia patit un inesperat infart que li havia tret la vida i a Jose Luis se li va enfonsar el món aleshores.

Des de llavors, la seva vida era record, tristesa i malenconia. Fins que va dir prou i va ser trobat sense vida al seu domicili.

Losa deixa dos fills orfes, Inma, de 25 anys i José Luis, de 21. La família encara està en xoc pel que va passar i després del multitudinari funeral que s'ha fet aquest dilluns a Munera, el seu poble, toca seguir. Encara que faci mal.

José Luis vivia sol des de la mort de la seva dona. Tot i que la família s'oferia a ajudar-lo i a passar-hi més temps amb ell, José Luis sempre va voler seguir sol, a casa seva, sense molestar ningú.

Els seus pares, destrossats, han parlat després del funeral i han explicat com van ser les últimes hores de José Luis i quin missatge els va enviar abans de morir.

El missatge de José Luis Losa abans de morir

Centenars de persones s'han reunit a Munera, on Losa era regidor d'Emprenedoria i Desenvolupament Local, per donar-li l'últim adéu. Els seus pares, consternats, han agraït les mostres de suport, malgrat estar «fets pols», com és lògic, davant la magnitud de la tragèdia.

El pare de Jose Luis, Manuel, ha explicat que «José Luis no ens havia demanat ajuda directament. Ens estàvem comunicant cada dia perquè ell estava a Munera i nosaltres a Sevilla, però mai ens havia demanat ajuda».

Pares de José Luis Losa
Els pares de José Luis Losa, destrossats per la seva mort | TELECINCO

Manuel explica que «el dia que va passar això, al matí, sí que ens va enviar un missatge que es trobava molt avorrit, que no estava en bon estat».

La seva mare, Luisa, ho té clar. «No ha superat la mort d'Inma. Ell sense ella no feia res, això o allò altre. Fins i tot nosaltres de vegades li dèiem, com ets tan pesat!. Per a ell, ella era la seva vida i la seva vida va marxar i ell va quedar-se fet pols, com ens hem quedat nosaltres ara».

El futur s'entreveu fosc per a aquesta família després d'aquesta tragèdia familiar. «El meu fill se n'ha anat i no tornarà més. Ell se n'ha anat i era molt jove. No sé què dir-vos», va rematar entre llàgrimes la desolada dona a les portes de casa seva.

José Luis Losa ja va preocupar durant la seva darrera aparició televisiva

Jose Luis Losa ja va deixar a tots força preocupats durant la seva última aparició televisiva. Va ser a 'Sálvame', fa uns mesos. Allà, amb llàgrimes als ulls i visiblement trist, explicava que la vida se li estava fent molt dura sense Inma.

Va explicar que la paraula que se li venia permanentment al cap era «injust» i explicava com van ser els seus últims moments.

«Va estar ingressada a l'UCI amb un fil de vida i vaig estar-hi les 24 hores. Em vaig poder acomiadar gràcies als metges d'Albacete, que es van portar de meravella», confessava llavors emocionat.

A Telecinco no hi ha ningú que tingui un mal record de José Luis. Les mostres d'afecte i de tristesa per la seva mort són constants a la cadena. Com es va dir ahir a 'Sálvame', «vam conèixer una bona persona, que ha deixat molt afecte aquí, estem tots commocionats».

A les seves xarxes socials també va publicar un missatge que denotava que els seus pensaments només eren per a la seva dona. «Quant t'he estimat i t'estimaré, què injust, t'estimo i sempre t'estimaré».