Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Luis Losa durant una participació televisiva a Telecinco

El pare de José Luis Losa es revela la crua realitat després de la seva mort

José Luis travessava una situació molt delicada des de la mort d'Inma

La mort de José Luis Losa ha deixat un buit a la seva família. Dissabte passat trobaven el seu cos sense vida al seu domicili de Munera, a Albacete. La seva família, encara en estat de xoc, ha volgut agrair les mostres d'afecte rebudes les últimes hores.

Aquest dilluns va tenir lloc l'acte de comiat del guanyador de 'Supervivientes 2017'. Els pares del manxec es van mostrar abatuts, però amb forces per donar les gràcies a tothom que s'hi ha preocupat.

A 'Sálvame' van voler dedicar unes boniques paraules a José Luis. El reporter Kike Calleja, present a Albacete, va assegurar que «són moments molt difícils i volia donar-vos les gràcies per la vostra generositat. Donar-vos una afectuosa abraçada de part de tot l'equip que estimem molt el vostre fill i també Inma».

L'última intervenció pública de l'exconcursant de 'Masterchef' havia estat precisament al plató de 'Sálvame', al costat de Jorge Javier. Va ser tot just un parell de mesos després de la mort de la seva dona i ho feia totalment trencat de dolor. Incapaç de superar el dol.

La seva mare era conscient de l'enorme afecte que tenien. «Ho sé, que l'estimava tot l'equip de Telecinco; llàstima del meu fill. Una abraçada per a tots i moltíssimes gràcies per preocupar-vos per nosaltres, que nosaltres no som ningú», assegurava amb humilitat.

No tenia paraules per descriure'n l'estat. «Estic feta pols», va apuntar entre llàgrimes. Ningú no comptava amb aquest trist final.

José Luis Losa i la seva dona
José Luis Losa no va poder superar la mort de la seva dona.   | La Noticia Digital

Així ho admetia el seu pare Manuel, que confessava que «ens ha enxampat per sorpresa». Se li va preguntar si en algun moment el concursant del reality els havia demanat ajuda. «Ajuda directament, no», aclaria.

Ha explicat que parlava amb José Luis Losa per WhatsApp «perquè ell era a Munera i nosaltres a Sevilla». Sobretot de les «obres del que estava fent». Va incidir que «mai no ens ha demanat ajuda, concretament».

El dia que es produeix el desenllaç fatal havien tingut una conversa. «Al matí sí que ens va enviar un escrit en què deia que no es trobava en un bon estat», va apuntar el progenitor.

El seu fill mai no es va poder recuperar de la mort de la seva dona Inma. La perdia fa uns mesos a conseqüència d'un infart amb 48 anys. Duia pràcticament una vida al seu costat, i es va veure sense forces per tirar endavant.

«No ho ha superat. Ell volia moltíssim l'Inma. Era una parella, ella era la seva vida i la seva vida se n'ha anat», va explicar Luisa, la seva mare.

Els pares de José Luis Losa al funeral
Els pares de José Luis Losa al funeral | EUROPA PRESS

Desvela que «ell es va quedar trencat, com estem nosaltres ara. Estem trencats en vida perquè això és molt dur». Va aprofitar novament l'ocasió per donar «les gràcies a tothom, el poble ha estat molt atent».

José Luis Losa, una bona persona i molt generosa

José Luis Losa sempre va ser considerat un home molt generós i amb un gran cor. D'això en poden donar bona fe els amics i companys de televisió.

Luisa lamentava que «se n'ha anat i no vindrà més, i aquesta és la pena que tenim. Era molt jove, no sé què dir». Sabien que estava travessant per un moment complicat, però mai no es van imaginar que aquest sotrac acabés amb la seva vida.

En la seva recent aparició a Telecinco, el concursant del reality s'havia mostrat molt afligit. Va explicar que la pèrdua de la seva dona va ser una cosa «inesperada». «Feia una vida molt sana, ha estat un cop molt dur, sense esperar-nos-ho», va subratllar.

José Luis va explicar que «va estar un dia a l'UCI, i malgrat que estem amb el covid, em van deixar estar amb ella». Ara, els seus familiars i amics ploren la marxa prematura als 47 anys.