El fill de Lequio li gira l'esquena: «El que va denunciar la meva mare és cert»

El jove ha tornat a les xarxes socials per donar suport a la seva mare Antonia Dell'Atte

Clemente Lequio, el fill d'Alessandro Lequio i Antonia Dell'Atte, feia molt temps que no apareixia a les xarxes socials, ja que es va apartar del món digital quan el seu germà Álex Lequio va morir i va decidir prendre certa distància amb totes aquestes plataformes. No obstant això, l'actualitat que està envoltant a la seva família des de fa alguns dies ha fet que aquest hagi hagut de perdre la seva pau interior per pronunciar-se, i d'alguna manera donar una resposta a totes aquestes persones que li estan demanant insistentment que es posicioni al voltant a la polèmica que s'ha despertat entre els seus progenitors. I és que recordem que amb l'emissió de la docu-sèrie de Rocío Carrasco, uns reporters van anar a buscar a Antonia Dell'Atte perquè es pronunciés.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Aquesta va aprofitar que les càmeres l'enfocaven per recordar els maltractaments que va denunciar en contra del seu exmarit i col·laborador al programa matinal 'El programa de Ana Rosa', Alessandro Lequio. Aquesta va explicar que finalment no es van exercir càrrecs perquè ella va decidir desestimar la demanda, pensant que en aquell moment això seria el millor per al fill que tenien en comú.

Un gest que sembla que ara el seu fill li vol retornar. Clemente ha compartit un breu comunicat en el seu compte oficial d'Instagram en el qual relata el que sent i també, entenem que amb això dona per finalitzades les declaracions que vol donar respecte a aquest assumpte. Encara que el que diu, donarà peu a què els periodistes el segueixin perseguint i li demanin que ampliï el que ha afirmat en aquestes breus línies.

El jove comença el seu text assenyalant que està en contra i que condemna tota mena d'agressió, maltractaments o 'bullying'. Per aquest motiu afirma que es posiciona i dona suport a tota la gent que l'ha patit en carn pròpia i més concretament, es refereix a la seva mateixa mare, de qui diu que aplaudeix la seva valentia i el seu coratge. A més, afegeix que ha estat tot un referent per a ella i també per a moltes altres persones que poden haver viscut al llarg de les seves vides situacions tan dures com les que va viure la seva mare en el passat.

Però, per si això no fos prou, Clemente va a totes i assegura que la seva mare no se la pot titllar de mentidera i d'oportunista, ja que tot el que ha explicat va ser denunciat i un jutge li va donar la raó. A més, el fill de Dell'Atte posa la mà al foc per la seva mare i assegura que tot el que va explicar la seva progenitora va passar de veritat i ho afirma amb coneixement de causa.

Indirectes per a Ana Obregón

Amb aquestes afirmacions el jove es posiciona clarament a favor de la seva mare, i deixant al seu pare en una molt mala posició. La mateixa que estan utilitzant molts espectadors per demanar a Mediaset que, fent servir el discurs que van utilitzar per acomiadar Antonio David Flores, facin el mateix amb Alessandro Lequio. No sabem com s'ha de prendre Alessandro que el seu mateix fill el traeixi i que es posicioni a favor de la seva mare.

Clemente va a totes i també té indirectes per a Ana Obregón, la mare del seu difunt germà. Recordem que en les últimes hores l'actriu ha restat valor al testimoni d'Antonia Dell'Atte, marcant un clar posicionament cap a Alessandro Lequio. Un gest que no ha agradat gens a Clemente i que, sense dir el seu nom, ha volgut recordar el greu que és intentar invisibilitzar una realitat i que fins i tot, ha estat jutjada per un jutge donant-li la raó a la seva mare.

Finalment assegura que li agradaria que tot aquest tema no serveixi perquè terceres persones es puguin lucrar per guanyar diners i que se li doni la importància que té en tots els seus nivells. Amb això ens dona a entendre que no té la més mínima intenció d'aparèixer a la televisió ni a qualsevol revista, tret que ho faci sense percebre diners per les seves intervencions.


Comentaris

envia el comentari