Rocío Flores i el seu germà David Flores

Revelen com està David Flores Carrasco: «Ho està passant molt malament»

El fill de Rociíto està travessant per un moment molt delicat

David Flores Carrasco és la veritable víctima de l'huracà Carrasco. El jove sempre s'ha mantingut allunyat dels mitjans de comunicació, però el polèmic documental que la seva mare està protagonitzant a Telecinco l'ha convertit en un dels personatges més buscats de la premsa del cor.

El net de la Jurado té 22 anys, i el seu entorn assegura que és una persona molt responsable i molt centrat en els seus estudis. De fet, Antonio David va comentar molt orgullós, en la seva última aparició pública, que el seu fill havia acabat la formació que estava seguint.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

David Flores ha fet un pas molt important en la seva carrera professional perquè, durant diversos anys, ha estat preparant-se per ser Tècnic de Gestió Administrativa i, gràcies al seu esforç, ha aconseguit complir amb aquest objectiu. Mentrestant, Rocío Flores vol demostrar que no té por del testimoni de la seva mare, així que ha acceptat l'oferta d'Ana Rosa Quintana i ha fitxat com a col·laboradora dels matins de Telecinco.

La 'influencer' no està disposada al fet que Rociíto ataqui Antonio David o a Olga Moreno, i ha entrat en una guerra que ja té un gran damnificat: el seu germà. El fill de Rociíto pateix una malaltia genètica. «El meu nan és un ésser molt especial. Per les seves circumstàncies, ell és molt feliç», va confessar a 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

Carrasco no va voler entrar en detalls, però un equip de periodistes va esbrinar, i va posar nom, al mal de David Flores: síndrome d'Anlgeman. Malgrat que el jove mai ha trepitjat un plató de televisió, s'ha guanyat l'afecte de tot el públic, ja que molta gent segueix sense entendre per què la seva mare li va donar de costat. I fins i tot Rocío Flores, li ha pregat públicament: «almenys truca al teu fill».

Com està David Flores amb aquesta batalla familiar?

Rocío Carrasco assegura no sentir-se preparada per parlar amb la seva filla, encara que gran part de l'audiència entén aquesta postura, ja que, tal com ha demostrat, la 'influencer' l'ha maltractat durant molts anys. En canvi, no hi ha ningú que comprengui el motiu que la va portar a separar-se del petit David. El periodista Saül Ortiz va publicar a '20 Minutos' que, el net de la Jurado, havia exigit veure el documental. Així doncs, sembla que el jove té certs dubtes de la versió que l'ha explicat el seu pare, i vol conèixer el testimoni de Rocío per prendre certes decisions.

Tanmateix, però, sembla que resoldre aquesta trama no li està resultant gens fàcil pel fet que David Flores està travessant un moment complicat. I, tenint en compte les seves circumstàncies personals, la situació és força preocupant. «Ho està passant molt malament aquests dies. En el seu cervell costa assimilar tot el què està relatant la seva mare. També està veient patir al seu pare i la seva germana», comenta algú del seu entorn al diari 'La Razón'.

Fa més de set anys que Rociíto no veu al seu fill. En tot aquest temps, el jove ha creat un vincle molt especial amb la dona d'Antonio David, però, com actualment és participant en un concurs de Telecinco, no pot demanar-li ajuda en aquestes circumstàncies tan delicades. «Troba a faltar a l'Olga, que està a 'Supervivientes', i en el seu cap té un embolic mental. És molt honest, una gran persona, i tot aquest assumpte tan dramàtic el supera», declara la mateixa font.

Totes les persones que coneixen a David Flores coincideixen que és un ésser excepcional. La seva germana gran, Rocío, ja va avisar que el jove estava patint, però ningú va atendre a aquesta crida de socors, i la situació és cada vegada més greu. Es penedirà Rociíto d'haver fet el documental pel dany que està fent al seu petit?