La col·laboradora de televisió Mila Ximénez passejant amb mascareta per Madrid, 2020

El germà de Mila Ximénez se sincera: 'És l'única cosa que importa ara'

La col·laboradora fa cinquanta dies que està desapareguda de la televisió, i el seu entorn ha explicat els motius

L'estat de salut de Mila Ximénez és tot un misteri pel fet que ha tornat a desaparèixer sense donar explicacions. I, tant el públic, com els seus companys, estan molt preocupats per ella. A finals de març, la revista 'Semana' va llançar una mica de llum a l'assumpte: Mila estava ingressada a l'hospital.

Segons ha sortit publicat, l'equip mèdic de la tertuliana li ha recomanat repòs, ja que la lluita contra la seva malaltia està sent més complicada del que semblava. El tractament té unes conseqüències terribles, i la sevillana s'ha vist obligada a retirar-se dels mitjans de comunicació.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Fa un temps, va confessar que la seva il·lusió era no parar de treballar, perquè «això vol dir que em puc moure del llit». Sembla, però, que els últims esdeveniments l'han debilitat massa, i la col·laboradora no té força per reprendre la seva vida pública. Recentment, el diari 'Jaleos' s'ha posat en contacte amb Manolo Ximénez de Cisneros, el gran suport i germà de Mila.

De forma molt amable, ha explicat que la tertuliana està recuperant-se favorablement. I és que recordem que Manolo no ha volgut participar en la premsa del cor, encara que és conscient de la repercussió que generen els moviments de la seva germana, i sempre ha atès amb molta educació a tots els periodistes.

Fa més de deu mesos que l'exdona de Manolo Santana va anunciar que tenia càncer de pulmó, i des del primer moment, va assegurar que derrotaria la malaltia, entre altres coses, perquè s'ho havia jurat a la seva filla Alba, «i sempre he complert tot el que li he promès». Alba Santana viu a Amsterdam, encara que la distància no li ha impedit seguir molt de prop el tractament de la seva mare. De fet, la jove va parlar amb diversos especialistes holandesos per intentar que la recuperació de la Mila avancés més ràpidament.

Manolo Ximénez és conscient de la preocupació de la seva neboda. Així que s'està esforçant molt perquè la col·laboradora no pateixi cap recaiguda, i Alba pugui viure més tranquil·la. El germà de Mila s'està ocupant de tot i, en el seu últim contacte amb els mitjans de comunicació, ha donat la millor de les notícies.

«La recuperació és lenta i el tractament serà llarg»

Fa cinquanta dies que Mila Ximénez no trepitja els platós de Telecinco. La seva malaltia s'ha complicat, i els nous medicaments que poden frenar-la la deixen completament derrotada. Tanmateix, els espectadors estan molt interessats a conèixer com és el seu veritable estat de salut i, per aquest motiu, Manolo s'ha vist obligat a donar certes explicacions. Segons ha revelat a 'Jaleos': «Està millorant, millorant a poc a poc. Gràcies a Déu, tot va cap endavant».

No podem oblidar que, en una de les seves últimes aparicions públiques, Mila va confessar que els seus metges li havien recomanat canviar de tractament. I, en cas de ser massa agressiu, renunciaria a aquest, perquè «prefereixo una vida més curta, però més vida». El germà de la col·laboradora ha donat una notícia estupenda: Ximénez no s'ha rendit. Seguint les seves declaracions, ha acceptat la decisió dels especialistes, i el seu cos està reaccionant bé a aquest canvi de plans.

«La recuperació és lenta. El tractament serà llarg, i encara trigarà un temps. Però bé, tot va evolucionant bé, i és l'únic que compta en aquest moment», comenta Manolo. Tal com s'ha explicat al plató de 'Sálvame', Mila Ximénez està molt ben acompanyada, i és que la seva filla Alba viatja a Madrid sempre que pot i, mentrestant, els seus germans intenten que no noti la seva absència. «Ens anem alternant, i així tots podem estar amb ella, al seu costat, i per a tot el qual ens necessiti», explica Manolo.