Olga Moreno i Antonio David Flores passejant pels carrers

«El matrimoni d'Antonio David Flores està trencat»

Una coneguda col·laboradora de televisió ho ha donat a conèixer a través d'una exclusiva

Antonio David Flores es troba seriosament en dubte des de fa setmanes a causa que la sèrie-documental de la seva ex (Rocío Carrasco) l'ha posat en el disparador. I ho ha fet en el moment que ella l'ha acusat de maltractaments i en el qual ha revelat els seus muntatges i les seves mentides.

És més, ho ha fet en molts casos aportant documentació. No obstant això, no només ell està en evidència sinó també la primogènita de tots dos (Rocío Flores), per propinar una pallissa a la seva mare.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'última a estar en aquesta complicada tessitura és la dona de l'exguàrdia civil (Olga Moreno), després de conèixer determinats comportaments del passat. Però ahir es va fer un pas més enllà. I és que a través de la revista 'Lecturas', una famosa col·laboradora de televisió ha posat en el punt de mira una cosa més, concretament, al matrimoni format per Antonio David i la seva dona. L'encarregada de fer-ho ha sigut Belén Rodríguez.

L'exclusiva de Belén Rodríguez

Belén és una de les col·laboradores de Telecinco amb més experiència, de fet, fa anys que comenta els 'realities' de la cadena. Malgrat això, a hores d'ara ha cobrat protagonisme per un altre motiu, en concret, perquè ara són moltes les persones que han entès la postura que ha mantingut des de fa dues dècades.

Ens estem referint a la defensa de la seva amiga Rocío Carrasco i a l'atac d'Antonio David. I, precisament parlant d'aquest últim, ha concedit una exclusiva a 'Lecturas', on el seu amic Jorge Javier Vázquez és qui li ha realitzat l'entrevista en la qual ha donat dades realment molt interessants.

Així, per exemple, ha manifestat d'Antonio David que està realment «obsessionat» amb Rocío, fins i tot ha arribat a dir que «donaria el que sigui per tornar amb ella (…) Necessita seguir tenint el control sobre ella i seguir aclaparant-la». És més, ha afegit: «Si a la corba de la vida que va fer a 'GH VIP' el tema va ser Rocío Carrasco, i la seva dona i la seva filla pràcticament no sortien!».

De la mateixa manera, no ha dubtat a qualificar a Flores com un «monstre» i en exposar que «es va acostar a Rocío per tenir fills amb ella i viure d'ells». Tant és així que considera que no estima als seus fills: «Va posar una denúncia falsa en què acusava Rocío de maltractar la seva filla i va trucar a la premsa perquè fotografiés a la mare dels seus fills emmanillada. Per a mi és impossible que estimi als seus fills».

El matrimoni d'Antonio David i Olga

En aquesta exclusiva ha cridat poderosament l'atenció l'opinió que té Belén Rodríguez de la parella formada per Flores i Moreno. I és que no ha dubtat a afirmar que «Estic convençuda que Antonio David es separarà d'Olga quan acabi 'Supervivientes'. Aquest matrimoni està trencat des de fa temps». Però aquí no ha quedat tot, ja que considera que de produir-se aquesta separació això suposarà que aquesta dona «tindrà temps per pensar». I això podria portar conseqüències, a més, des del seu punt de vista, ell «l'ha utilitzat en el seu paper de bona mare en contraposició a Rocío».

Belén Rodríguez parla de Rocío Carrasco i de Rocío Flores

En aquesta exclusiva que ha concedit a Jorge Javier, la col·laboradora no ha dubtat tampoc en parlar de la seva amiga. De fet, ha deixat palès que li molesta molt que encara hi hagi persones que no creguin el seu testimoni: «Per què es qüestionen matisos que no es qüestionarien amb una altra dona maltractada? El seu testimoni està documentat i és inqüestionable». De la mateixa manera, ha aprofitat per donar el seu punt de vista sobre l'actitud que Rocío Flores està tenint davant la docu-sèrie.

En aquest cas ha manifestat que «no m'ha commogut el seu testimoni. No s'ha plantejat res. Si ho hagués fet no parlaria així del seu pare i de la seva mare». En aquesta conversa entre amics, el presentador de 'Sálvame' ha volgut saber, finalment, l'opinió de Belén sobre la possible reconciliació entre mare i filla. I aquesta, com és habitual en ella, ha estat realista, directa i crua: «No crec que hi hagi solució (…) El que sí que em va quedar clar en el documental és que Rocío donava per perduts als seus fills».