Rocío Flores en un plató de Telecinco

Rocío Flores pateix un problema de salut en directe amb Ana Rosa Quintana

La veterana presentadora s'ha preocupat per l'estat de salut de la jove

Rocío Carrasco ha aconseguit que la seva filla es converteixi en una de les grans estrelles de la premsa del cor. Molts periodistes es barallen per aconseguir les seves declaracions, però ella únicament vol parlar amb 'El programa de Ana Rosa', espai on col·labora des de fa unes setmanes per comentar ‘Supervivientes’.

Rocío Flores ha trobat el seu lloc a Telecinco. Gran part del públic exigeix que la cadena prescindeixi dels seus serveis. Consideren que és responsable de l'infern que ha viscut Rociíto, i ha de complir el mateix càstig que el seu pare.  

No obstant això, la néta de la Jurado no ha perdut el seu tron mediàtic. Continua treballant en televisió, i tots els seus moviments causen un gran impacte. Recentment, ha protagonitzat un episodi que no ha deixat indiferent a ningú. La filla d'Antonio David ha sofert un problema de salut en ple directe.  

Rocío Flores trenca el silenci a ‘El programa de Ana Rosa’

Ana Rosa Quintana es va posar en contacte amb la influencer per a convèncer-li que formés part del seu equip. Aquest negoci es va signar abans que es deslligués l'huracà Carrasco. Així que, la presentadora assegura que la seva única funció és comentar les gales de ‘Supervivientes 2021’ i, de pas, defensar a Olga Moreno en el concurs.  

Rocío Flores va decidir acceptar l'oferta. Però, abans d'incorporar-se al programa, els va demanar als seus responsables que no li preguntessin per cap tema relacionat amb la seva mare. Tots els seus companys han respectat aquesta decisió. I, en sentir-se secundada per ells, s'ha animat a trencar el seu silenci.  

En més d'una ocasió, la filla de Rociíto s'ha pronunciat sobre el polèmic documental que està arruïnat la reputació d'Antonio David. Primer ho va fer per a intentar que la protagonista del drama es posés en contacte amb ella. I, després, per a suplicar-li a la seva progenitora que comptés tota la veritat.  

La veritat és que les aparicions de Rocío s'han convertit en un dels continguts estrella de Mediaset. Qualsevol presentador del grup estaria encantat de col·laborar amb ella. Però la influencer ha decidit regalar-li els seus millors moments a Ana Rosa Quintana.  

Ana Rosa Quintana sent adoració per la filla de Rociíto 

L'última aparició de la influencer a Telecinco ha estat recollida per molts els mitjans de comunicació. S'ha dislocat l'espatlla durant la tertúlia, i els seus companys no han trigat a preocupar-se per ella. La presentadora de 'El programa de Ana Rosa' ha donat pas a un vídeo per a comentar les novetats de ‘Supervivientes 2021’. Abans de fer-ho, s'ha adonat que Rocío Flores tenia molt mala cara, i s'ha interessat per conèixer el seu estat de salut.  

La tertuliana, acariciant-se l'espatlla, ha confessat: «Em fa mal una miqueta». En un primer moment, gairebé no li han parat esment, però la molèstia ha estat cada vegada més forta, i la néta de la Jurado no ha pogut continuar dissimulant.  «Crec que m'he dislocat l'espatlla. Però, no passa res. Estic bé», ha declarat en un to molt preocupant. Ana Rosa, que sempre s'ha mostrat a favor de la seva col·laboradora, no ha amagat la seva preocupació.  

La veterana periodista li ha ofert ajuda, i ha posat els serveis mèdics de la cadena a la seva disposició. Rocío ha agraït el gest, encara que s'ha negat a abandonar el plató. La seva intenció és passar inadvertida, i no vol veure's involucrada en cap escàndol innecessari. Per aquest motiu, ha continuat treballant, fingint que s'havia recuperat.  

No obstant això, Ana Rosa s'ha adonat que estava sofrint, i li ha dit: «A això se'n diu tensió». La influencer s'ha pres amb humor aquest comentari, i fins i tot ha reconegut que tenia part de raó.  

Recordem que la batalla legal entre Antonio David i Rociíto està travessant un moment clau. La filla de la Jurado ha acudit aquest mateix matí als tribunals. I, segons s'ha informat, sembla que la història està a punt de fer un gir de 180 graus. Està preocupada Rocío Flores pel futur del seu pare?