Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta

El fill petit d'Ortega Cano tremola davant l'amenaça que pot deixar-lo sense pare

Després de l'atac que ha rebut per part de la filla d'Ana María Aldón, Ortega Cano ha declarat que ja no pot més

La situació a casa d'Ortega Cano ha acabat explotant del tot després que Gema, la filla d'Ana María Aldón, hagi carregat contra el dretà i contra la seva família públicament.

«Li vols enviar un missatge a la família d'Ortega Cano, especialment a Conchi, que ens estarà veient?», li preguntaven a la noia al Deluxe.

I ella no es tallava a l'hora de llançar una clara amenaça: «Esteu tots dient que que estrany que hagi vingut Gema. Doncs sí, ha vingut Gema perquè ja està cansada que vingui Conchi, que vingui l'altre i parli l'altre i parli l'altre», sentenciava implacable la fillastra d'Ortega.

Gema Aldón
Gema Aldón s'ha mostrat implacable amb la família d'Ortega Cano | TELECINCO

«S'ha acabat parlar malament de la meva mare. No t'ho permetré ni a tu ni a ningú de la teva família. Que tots tenim secretets. Cap té el seu passat suficientment net per poder jutjar els altres. I alguns, fins i tot ho teniu pitjor que la resta. Dit queda».

D'aquesta manera, Gema deixava clar que no pensava permetre que ningú més ataqués o fes sentir malament la seva mare. I confessava estar molt preocupada per la situació que travessa Ana María.

«Hi ha una mena de tristesa que no et fa plorar, és com una pena que et buida per dins i et deixa pensant en tot i en res alhora», assenyalava dolguda.

José Ortega Cano
José Ortega Cano ha decidit allunyar-se de tot l'escàndol | GTRES

Tot i això, la jove reconeixia que no ho havia dit tot, «però ja es dirà quan arribi el moment», assegurava. Han estat unes declaracions que han generat un gran impacte al clan dels Ortega, sent Gloria Camila la principal afectada.

«Jo sempre he fet costat i comprès Ana, però hi ha coses que no comparteixo i les dic. No és cap delicte», es defensava ella.

Gloria Camila respon als atacs que ha rebut de part de Gema Aldón

La filla d'Ortega Cano i la de Gema Aldón compartien un fort intercanvi d'acusacions en què fins i tot arribava a anomenar-la 'pocavergonya' i a faltar-li el respecte de la pitjor manera.

«Quan rebo el missatge i, tal com el llegeixo, decideixo no contestar perquè considero que les persones canvien i aprenen dels seus errors»", explicava la noia.«Fa anys hauria contestat, però amb aquesta actitud no s'arriba a res. Vull suavitzar la situació i, el que passi, que passi dins de casa. No em vaig posar al seu nivell. Considero també que no era el moment ni la situació», afegia.

Ortega Cano i Ana María Aldón
Foto de José Ortega Cano i d'Ana María Aldón discutint a 'El Rocío' | GTRES

«La meva merda de família també és el seu germà petit, així que si hem de respectar, ens respectarem tots», sentenciava donant-li on fa més mal a la filla d'Ana María Aldón. A més, Gloria deixava caure que el seu pare també havia pogut llegir el missatge i havia al·lucinat: «Ell no s'ho espera i em diu que no entri ni contesti. Li vaig enviar al meu advocat perquè en tingués constància, al meu advocat li ho explico tot». «A mi qui m'importa és el meu pare. En un plató no se solucionen els problemes. És tan fàcil com trucar-me sense insults i sense res», remarcava la germana de Rociíto.

Gloria Camila Ortega
Gloria Camila Ortega ha sortit a defensar el seu pare | EUROPA PRESS

Durant el seu pas pel plató del Deluxe, Gema no dubtava a compartir amb l'audiència aquest famós missatge que li havia fet arribar a Gloria Camila i que enviava després de molt de temps aguantant aquesta situació tan complicada a casa.

«La pròxima vegada que tornis a parlar malament de la meva família m'ho hauràs de dir a la cara, impresentable», podia llegir-se.«Pocavergonya, ni a mi ni a la meva mare, ni molt menys al meu germà, li cal ser de la teva família de merda que l'únic que fa és vendre als altres. No te'n passo ni una més, no et fiquis més amb ningú de la meva família i molt menys amb la meva mare», prosseguia al seu rampell.

«Que l'únic que he fet jo aquests deu anys ha estat ajudar-te en tot, fins i tot t'he fet roba per a la teva merda de carrera, no te'n passo ni una més», carregava amb duresa.«La pròxima vegada que obris la teva bruta boca per deixar malament la meva mare jo mateixa m'encarregaré de tancar-la», tancava amb una clara advertència.