Rocío Carrasco amb Fidel Albiac

Rociíto toca fons amb la notícia que pot apartar-la per sempre de Fidel Albiac

Rocío Carrasco es prepara per conèixer l'altra versió de la història

Rocío Carrasco es prepara per al que li espera els pròxims dies. La dona de Fidel Albiac ha trobat competència en el camp dels documentals i el seu regnat podria tenir les hores comptades. Tot està preparat perquè, a mitjans d'agost, el seu oncle Amador trenqui el silenci amb la seva sèrie.

És una mena de documental que es podrà veure a YouTube, plataforma on han quedat relegats els enemics de Rocío Carrasco. Aquí, el germà de la xipionera té pensat explicar la seva veritat centrant-se en qui, per a ell, maneja els fils de la seva neboda. Una veritat incòmoda per a Rociíto que podria acabar tenint conseqüències.

Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer
Fidel Albiac és al punt de mira | GTRES

Rocío Carrasco es prepara per al pitjor

Rocío Carrasco va trobar als documentals la millor manera per revelar al món com havia estat la seva vida aquests anys de silenci. Va mostrar la veritable cara de la mediàtica família deixant en evidència l'ambició i l'egoisme que regnava al voltant de la seva mare.

Els Mohedano, però, no es van prendre gens bé el seu testimoni, tot i que estava avalat amb proves. Ben al contrari, els va fer reaccionar. Amador, un dels principals protagonistes del testimoni de la seva neboda, va ser el primer a pronunciar-se. Ho feia al plató del Deluxe on no va aportar res que ja no hagués explicat.

Ara, ha seguit els passos d'Antonio David i ha decidit desfogar-se a Youtube. Fa dies que grava el seu propi documental per contradir la història de Rocío Carrasco arremetent contra ella i, principalment, contra Fidel Albiac.

Un cop més l'advocat és assenyalat per un membre del clan com el principal culpable de la situació de Rocío Carrasco. «La meva neboda no sap el que fa, i tothom diu que la culpa la té el que és al seu costat», assegura l'ex de Rosa Benito.

Fidel Albiac i Rocío Carrasco
Afirmen que Fidel Albiac ha manipulat la seva dona | Cedida

Aquests rumors que assenyalen directament Fidel Albiac estan justificats pel gust de l'advocat a posar demandes. Diversos periodistes i familiars de Rocío Carrasco han presenciat en persona l'ira d'Albiac contra tots el que atacaven la seva dona. Segons expliquen, era ell el que encapçalava les demandes i el que instava la filla de la xipionera a acudir als tribunals.

Però què podia fer, si no? Els atacs eren desmesurats i injustificables i només la Justícia podia parar-los. Tanmateix, això va contribuir que la seva imatge de manipulador creixés considerablement.

Rocío Carrasco, atònita amb l'origen de tot

Rocío Carrasco està més que acostumada que tots assenyalin Fidel Albiac com el culpable del distanciament amb la família. Fidel i Amador han estat en guerra des de fa molt de temps, des que 'La más grande' va decidir que el seu gendre ocuparia el lloc del seu germà. Així va ser com Albiac va passar a encarregar-se d'algunes actuacions de l'artista que quedaran per al record, com la seva darrera actuació a la televisió.

Amador Mohedano
Amador declara la guerra a Fidel Albiac | Europa Press

Això no s'ho va prendre gens bé l'ex de Rosa, ja que es va sentir completament fora de la vida professional de la seva germana. Segons va explicar Rocío Carrasco, va ser la seva pròpia mare qui s'hi va posar en contacte perquè Fidel Albiac s'encarregués d'organitzar el concert. «Necessitava ingressos per pagar les despeses que tenia», va explicar.

No obstant això, per a Amador va ser un desvergonyiment que no va saber encaixar i no va perdonar mai que fos Fidel Albiac qui s'encarregués de tot. Des de llavors, les diferències entre l'oncle i la neboda es van fer més evidents i es va començar a gestar un enfrontament que, avui dia, encara dura. «És odi el que té, i no només contra nosaltres, sinó contra tothom», va dir el pare de Chayo sobre Rocío Carrasco fa només uns dies.

▶️ Rociíto insinúa lo que pasó con Raquel Mosquera fuera de España antes de conocer a Pedro Carrasco