Primer pla de Carlos Sobera.

Carlos Sobera revela que la ruptura està a prop perquè els sogres no són bons

Carlos Sobera ho ha descobert tot

Carlos Sobera ha esdevingut un dels grans referents de la televisió perquè és capaç de posar-se al capdavant de qualsevol programa. Presenta els millors concursos de Telecinco i, a més a més, ha adquirit uns grans coneixements del món del cor. Recentment, ha entrevistat Anabel Pantoja per saber com va la seva relació amb Yulen Pereira i ha descobert una cosa.

Carlos Sobera ha confirmat el que alguns periodistes fa temps que expliquen: la parella no trigarà a trencar per les pressions familiars. Els nous sogres d'Anabel, Manuel i Arelys, no fan bé a la relació perquè tenen massa presència als mitjans. La col·laboradora no vol un xicot mediàtic, és molt gelosa de la seva intimitat i vol compartir la seva vida amb algú discret.

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira.
Carlos Sobera ha seguit de prop la relació. | Telecinco
 

Carlos sap que Anabel s'ha retrobat amb el seu exmarit al plató de Déjate Querer i li ha preguntat a Yulen sobre aquest tema. L'esportista, visiblement emocionat, ha donat la seva opinió i ha estat completament sincer. Té por de ser una segona opció, ja que veu que la seva xicota continua sentint alguna cosa per Omar Sánchez.

Carlos ha fet molt bé la seva feina, de fet, el públic l'ha aplaudit perquè ha tret informació d'una manera força amable. Yulen ha deixat clar que respecta qualsevol decisió d'Anabel i, de moment, no veu cap inconvenient que sigui amiga d'Omar. Tot i això, el pas del temps farà que això sigui l'excusa perfecta dels seus pares per atacar la influencer.

Sobera sap perfectament com funciona el món de l'espectacle, per això ha aprofundit en el tema. Sap que els sogres d'Anabel no aproven la relació, de fet, n'han parlat malament des d'abans del seu començament. El pare de Yulen ha estat a Viernes Deluxe i ha fet broma, una cosa que demostra que té confiança.

Carlos Sobera descobreix la veritable cara de la sogra

Carlos, com la resta d'espectadors, està analitzant la mare de Yulen perquè té un comportament estrany. En un primer moment, va assegurar que desapareixeria de televisió quan acabés Supervivientes, però no ha complert la seva paraula. Ha concedit moltes entrevistes a Telecinco i sembla que està encantada amb la fama, una fama que mesos abans havia criticat tant.

Carlos Sobera al restaurant de 'First Dates'
Carlos Sobera és un mestre de l'espectacle. | Mediaset
 

Sobera ha seguit de prop la relació i sap que hi ha amor, per això no ha trigat a aprofundir en la història. Ha estat l'últim presentador que ha estat amb ells, així que els ha fet preguntes per saber si això de la ruptura és cert. Molts diuen que estan a punt de separar-se, entre els quals hi ha Jorge Javier Vázquez.

El basc coneix bé Arelys, ha compartit plató amb ella i l'ha entrevistat durant les seves primeres intervencions. La sogra de la influencer els ha donat una mala resposta als últims reporters que s'han acostat a ella. Li han preguntat sobre el retrobament entre Anabel i Omar i han obtingut una resposta molt contundent.

«He vist el programa i no tinc cap declaració per fer perquè no és una relació que m'importi ni m'interessi. És una relació que tenia Anabel antigament i no tinc res absolutament per comentar. Imagino que el meu fill està bé, no he parlat amb ell, però imagino que està bé».

Carlos Sobera ha pres una decisió delicada

Carlos li ha agafat el gust a presentar concursos i ha tret el lloc a Jorge Javier Vázquez. El català sol presentar els programes importants de Telecinco, però ara haurà de compartir el tron. Continua sent el rei de la cadena, però cada cop té més competència.

Sobera ha demostrat que està a l'altura: entreté alhora que obté informació interessant. Ha estat un dels primers a parlar amb la cosina de Kiko Rivera després de Supervivientes 2022, per això sap que hi ha problemes. Yulen vol intentar-ho, però no trigarà a descobrir el que pensen realment els seus pares.