Alma Cortés, Manuel Cortés i Raquel Bollo en una imatge d'arxiu

El fill de Raquel Bollo, operat d'urgència després de ser pare

Manuel Cortés Bollo ha hagut de passar per quiròfan pocs dies després de ser pare

Manuel Cortés Bollo ha hagut de ser operat d'urgència només uns dies després de convertir-se en pare. El fill de Raquel Bollo ha preferit no revelar als seus seguidors el motiu d'haver de passar per l'hospital, però ha volgut tranquil·litzar els seus seguidors amb una publicació al seu perfil d'Instagram. 

El fill de Chiquetete  apareix estirat en el llit d'un hospital andalús on es troba hospitalitzat, aixecant el puny i amb el dit colze cap amunt, indicant que l'operació ha estat un èxit i que es troba bé de salut. La imatge és força aparatosa, amb Manuel rodejat de cables, màquines i amb la mascareta posada, però no ha volgut explicar què li ha passat. 

Malgrat que ha intentat tranquil·litzar els seus seguidors, i que no ha explicat què té, Manuel Cortés ha informat als seus seguidors que a causa de l'operació s'absentarà uns dies de les seves xarxes per poder recuperar-se i descansar. A més, ha anunciat que posposa tots els seus compromisos professionals fins que estigui al 100% de salut i els pugui reprendre amb totes les seves forces. 

«Estimada família, per causa de força major m'han d'intervenir d'urgència i estaré absent durant els pròxims dies. Els meus compromisos professionals seran posposats. Ara l'important és recuperar-me per donar el millor de mi. Ens veiem molt aviat, atents a les xarxes socials!»

Un bon moment personal

Encara que hagi tingut problemes de salut i ara està ingressat a l'hospital, el fill de Raquel Bollo i Chiquetete està passant per un bon moment personal. Fa uns dies Manuel Cortés Bollo i la seva xicota, Junquera Cortés, van donar la benvinguda a un nou membre de la seva família, la seva primera filla i néta de Raquel Bollo, que porta el nom de la seva mare, Junquera. 

Raquel Bollo està molt il·lusionada amb la nova etapa de la seva vida i la seva nova faceta com a àvia, després que la seva filla Alma també donés a llum a la seva primera néta, Jimena, fa uns mesos. Així doncs, els dos cosins tindran pràcticament la mateixa edat i podran jugar junts, un fet que de ben segur alleugerà la feina dels seus pares.  

De moment, però, Manuel Cortés Bollo haurà d'estar separat de la seva primera filla durant uns dies, fins que s'acabi de recuperar de la seva operació. Mentrestant, la seva petita estarà en molt bones mans, ben cuidada per la seva mare i la seva àvia.