Andrea Janeiro, con Belén Esteban, entrando a su fiesta de cumpleaños

Última hora sobre l'estat de salut d'Humberto Janiero, avi d'Andreita

Belén Esteban ha parlat del seu exsogre a 'Sálvame'

Si en un primer moment vam saber que Humberto Janeiro, el pare de Jesulín de Ubrique, havia ingressat a l'hospital a conseqüència d'unes llagues a la cama ocasionades per la diabetis que pateix, ara s'han conegut noves dades del seu pronòstic que han preocupat més al seu entorn proper.

Avui 'Sálvame' ha parlat amb un testimoni que assegura que Humberto va ingressar a l'Hospital Universitari de Jerez amb una  UVI mòbil i en aturada cardiorespiratòria, una situació que es va aconseguir revertir. L'equip mèdic va poder estabilitzar el pare de Jesulín.

Un reporter del programa, Sergi Ferré, ha afegit que el famós va patir un xoc sèptic, una infecció generalitzada que afecta diferents òrgans del cos, que a poc a poc deixen de rebre oxigen i nutrients, impedint a la persona poder seguir amb la vida normal i obligant-la a ser ingressar d'urgència.

Segons ha explicat Gustavo González, aquesta infecció ha afectat sobretot el ronyó d'Humberto, un pronòstic mèdic que ha preocupat als seus familiars més propers, que l'han anat a visitar veient que aquesta vegada no es tracta d'un tema menor.

Belén Esteban, molt clara sobre l'exsogre

Després que Anabel Pantoja expliqués que tots els fills d'Humberto Janeiro han anat ja a visitar-lo a l'hospital, el programa ha volgut preguntar a Belén Esteban si aniria a veure la família per donar el condol, en el cas que es compliqués el pronòstic del seu exsogre.

Per la seva banda, la col·laboradora ha assegurat que no procediria que ho fes, ja que recordem que sempre han tingut una relació molt complicada i gens amigable.

Ahir Belén va encendre el conflicte amb la família Janeiro, després que s'especulés sobre la relació que manté la seva filla Andrea amb el seu pare, Jesulín de Ubrique, i també amb la seva família paterna. La col·laboradora va acusar el pare de la seva filla de no pagar-li els estudis i de no interessar-se ni per saber el lloc on estudia la jove.