Foto de Sara Montiel

El fill de Sara Montiel confessa el que sempre va tapar sobre la mort dels seus pares

El fill de Sara Montiel revela el gran secret

El fill de Sara Montiel no ha tingut cap problema per explicar públicament una informació sobre la mort dels seus dos pares que, fins ara, havia estat un secret.

Amb només 9 anys, Zeus Tous va viure la mort del seu pare, un esdeveniment que el va marcar de per vida. I és que, tal com ha confessat a la seva última entrevista per a la revista Pronto, «sempre ha estat un referent a la meva vida. [... ] Encara que ja no estigui amb mi, el tinc present a la meva ment i al meu cor. Continuo trobant-lo a faltar», ha assegurat aquest conegut personatge de la premsa social del nostre país.

Sara Montiel i el seu fill
Zeus Tous parla de la mort dels seus pares | EUROPA PRESS

Dues dècades després d'aquesta desgràcia, tant ell com la seva germana Thais van tornar a rebre un cop dur. El 8 d'abril del 2013, els germans van haver d'acomiadar-se de Sara Montiel, que va morir als 85 anys. Ara, el fill d'aquesta reconeguda actriu ha confessat el que sempre havia mantingut ocult de les morts de l'artista i el seu marit.

▶️ Vídeo del dia

El fill de Sara Montiel s'obre en canal

Pel fill de Sara Montiel i José Tous està sent molt difícil seguir endavant sense el suport i la companyia dels seus dos pares. I és que, segons ha confessat aquest jove a Pronto, la mort del promotor teatral va canviar completament la seva vida.

El 25 d'agost passat es van complir tres dècades de la mort del seu pare, per això, no ha volgut deixar passar l'ocasió per revelar un dels grans secrets que ha estat amagant durant tots aquests anys. «Crec que encara no he superat les morts dels meus pares. Per més que ho intentis oblidar, és impossible omplir el buit que deixen, però aprens a suportar-ho tan bé com t'és possible. No en queda cap altra», ha assegurat durant la seva entrevista amb la revista.

Sara Montiel i el seu fill
El fill de Sara Montiel i Pepe Tous confessa que no ha superat la mort dels seus pares | España Diario

A més, Zeus Tous també ha volgut parlar sobre la mort de Sara Montiel. I és que, segons ha revelat el jove, va ser la mateixa Thais Tous la que el va avisar del que havia passat. «Em vaig acomiadar d'ella a primera hora del matí perquè me n'anava a classe i em va trucar la meva germana per dir-me que havia mort. Al principi, no m'ho creia. Ens estimàvem molt. És veritat que vaig tenir més feeling amb el meu pare, però a ella la vaig estimar d'una altra manera…».

El fill de Sara Montiel parla del seu pare

Tot i que el fill de Sara Montiel no va compartir amb José Tous molts anys de la seva vida, Zeus sempre s'hi ha sentit molt unit. Per això no ha volgut deixar passar l'ocasió per parlar de la connexió tan especial que encara sent amb el col·leccionista d'art.

«Per desgràcia, no vaig estar gaire temps al seu costat, però va ser una experiència inoblidable. Estàvem molt units. Jo tenia 9 anys quan va morir i era el seu ull dret. Anàvem junts a tot arreu, als partits de futbol, de pesca al vaixell...», ha relatat aquest jove durant la seva entrevista.

Foto de Sara Montiel i Pepe Tous
Els fills de Montiel i Tous van viure dos inferns amb la pèrdua dels seus pares | GTRES

Però, quan li han demanat que descrivís el seu pare, el fill de Sara Montiel no s'ho ha hagut de pensar gaire. «Ell era educat, cavallerós, molt extravertit i graciós. [...] Se'l veia seriós, però tenia un gran sentit de l'humor. I en la intimitat va ser un pare excepcional i un gran marit, a més d'amic dels seus amics».

A més, Zeus Tous ha deixat molt clar amb quins trets de la personalitat dels seus pares s'identifica més. Del seu pare, es queda amb «la serietat, amb el saber estar i ser un bromista». En canvi, a l'hora de parlar de Sara Montiel, té clar que s'identifica amb «la seva tenacitat, la seva disciplina a la feina i amb el seu afany de superació».