Julio Iglesias

Julio Iglesias sap que s'ha acabat i revela qui heretarà la millor part

Julio Iglesias s'ha adonat que ha d'actuar ràpid

Julio Iglesias ha fet història al món de la música i tots el consideren un referent, però ell no se sent còmode a Espanya. Fa molt de temps que viu fora del país perquè creu que la premsa no el valora prou, almenys això és el que es diu. S'ha instal·lat a la seva mansió de Miami i només torna a la seva terra natal de vacances, no té pensat quedar-s'hi.

Julio Iglesias està molt dolgut perquè l'han acusat d'estar passant un mal moment de salut i ell promet que tot és mentida. Els mitjans han aprofitat aquesta circumstància per nomenar el seu principal hereu: el seu fill Enrique. També és cantant i arrasa a tots els seus concerts, prova d'això són les imatges que ha emès el programa Socialité.

Julio s'ha adonat que la seva feina s'ha acabat, ja no és el seductor que captivava les masses, ara li toca descansar. Suposadament està preparant un nou disc, però hi ha qui dubta d'aquest pla de futur perquè no se'n coneixen gaires dades. El que sí que és evident és que Enrique ha heretat el talent del seu pare i l'està aprofitant bé.

▶️ Vídeo del dia

El fill d'Isabel Preysler no només s'ha fet un lloc a la música, també és digne successor de la fama d'Iglesias. L'últim espectacle que ha organitzat ha estat carregat de polèmica, ja que una fan s'ha llançat als seus braços sense avisar. No l'ha deixat respirar fins que no ha accedit a fer-li un petó, tal com passava al seu pare en el passat.

Julio, segons ha sortit publicat, es va sentir gelós d'Enrique, professionalment parlant, perquè es va adonar que era la seva competència més directa. Els amics de la família desmenteixen aquesta teoria i asseguren que cadascú té el seu públic, però hi ha molts dubtes. El marit de Miranda fa massa temps que no canta i és possible que els seus fans estiguin començant a cansar-se d'esperar.

Julio Iglesias sap que el seu llegat està en bones mans

Julio pot estar tranquil, ja que el germà de Tamara Falcó està fent una gestió estupenda del seu llegat musical. Arrasa damunt dels escenaris i també és una icona per a molts, per això els seus fans es tornen bojos en veure'l. A Socialité han donat pas a unes imatges d'una dona que no ha parat fins i tot robar-li un petó a l'artista.

Primer pla d'Enrique Iglesias.
Enrique Iglesias sap que hereta el llegat del seu pare i que és tot un honor | CEDIDA

Iglesias és al punt de mira perquè el paparazzi Diego Arrabal ha publicat una fotografia que no l'ha deixat en bona posició. Aquesta prova deixa en evidència un contratemps que el cantant volia mantenir en secret: una visita a l'hospital. Fa uns mesos va anar a un centre mèdic amb la seva dona, però no està disposat a explicar-ne el motiu.

L'ex d'Isabel Preysler ha passat l'estiu a Marbella, però molt pocs l'han vist perquè gairebé no ha sortit del seu domicili. Segons han explicat a Telecinco, ha estat separat físicament de Miranda durant uns mesos. L'Holandesa no ha viatjat a Espanya perquè tenia altres assumptes per resoldre i no ha aconseguit fer un lloc a la seva agenda.

Julio Iglesias sap que el matrimoni no es veurà afectat

Julio ha creat un estil inconfusible que molts volen copiar, però són pocs els que aconsegueixen assemblar-s'hi. Dins aquest grup hi ha Enrique, que s'ha convertit en una de les cares més poderoses de la indústria musical. Està casat amb Anna Kournikova, que està al corrent de què ha passat en el seu darrer concert.

Primer pla de Julio Iglesias molt somrient
Julio Iglesias sempre està molt pendent de la seva família | GTRES

El matrimoni gaudeix de bona salut i no se'n ressentirà després del que ha passat, de fet el fill d'Iglesias no n'és el responsable. Només ha estat amable amb la seva seguidora, igual que feia el seu pare sempre que en tenia ocasió. Ja ha rebut la seva herència artística i vol continuar amb la seva tendència, és l'únic que ho pot fer.