Rocío Flores

Rocío Flores confirma que per fi seran un més i que el nom ja està decidit

Rocío Flores està al corrent dels rumors que circulen sobre la seva família

Rocío Flores sempre serà recordada per ser filla de Rociíto, però ha fet molts mèrits per ser un personatge independent. Treballa de col·laboradora a Telecinco i té clar que el millor que pot fer per no cridar l'atenció és no entrar en provocacions. Recentment ha denunciat que rep insults pràcticament diàriament per defensar Olga Moreno, la seva segona mare.

Rocío Flores sempre estarà al costat de l'empresària perquè pensa que és una de les poques persones que mai no li han fallat. Va patir molt quan es va separar d'Antonio David, però suposadament ja l'ha trobat substitut: Agustín. El paparazzi Sergio Garrido, col·laborador de Ya es verano, assegura que l'andalusa s'ha tornat a enamorar.

Imatge d'Agustín Etienne, el representant de Rocío Flores
Olga Moreno ha trobat una nova il·lusió en el seu representant | GTRES

Rocío ha confirmat que la seva madrastra per fi ha recuperat el somriure, així que aviat seran un més a la seva bonica família. Agustín Etienne és el representant de l'ex d'Antonio David, però a Telecinco asseguren que també estan units per l'amor. Segons expliquen, han començat un idil·li secret i ella està tan encantada que hauria compartit els seus sentiments amb algú.

Rocío ha escoltat atentament la informació de Sergio, ja que té dades suficients per situar Olga al centre de totes les mirades. El paparazzi assegura que tant ella com Agustí «han estat jugant a despistar», però aviat deixaran de dissimular. Abans de donar el nom de l'afortunat ha donat diverses pistes i els espectadors de seguida han fet diana.

«És un home maco que trepitja molt Telecinco darrere de les càmeres i que tots al plató coneixen», ha avançat el paparazzi. Més endavant ha revelat que és Agustín Etienne, un representant que també treballa amb Antonio David Flores. L'empresària ja hauria decidit amb qui compartir la seva vida, necessita canvis i ell és perfecte en el nou camí.

Rocío Flores mantindrà la seva postura fins al final

Rocío es va mostrar molt crítica amb el seu pare quan es va assabentar que havia deixat Olga per començar una nova aventura amb Marta Riesco. La periodista promet que va començar a ser xicota de Flores quan ell estava solter, però són pocs els que se la creuen. La filla de Rociíto sap la veritat, però mai farà cap pas que pugui perjudicar els seus.

Fotomuntatge d'Olga Moreno i Rocío Flores
Rocío Flores dona tot el seu suport a Olga Moreno en la seva nova relació | Catalunya Diari

Flores ha acceptat Marta i farà el mateix amb Agustín, de fet està encantada que siguin un més al clan. L'únic que vol és el benestar de la seva antiga madrastra i és evident que el representant el fa feliç, encara que sigui com a amic. És cert que passen molt de temps junts, però ells asseguren que només estan treballant.

A Ya es verano han parlat del suposat romanç perquè, segons les dades que maneja el programa, Moreno en parla sense pudor. Sergio Garrido promet que va ensenyar una foto d'Etienne a algú proper i li va confessar que era la seva nova parella. Entre tots els candidats ha triat un nom que té molt de pes, ja que ell ha mantingut relacions amb altres famoses.

Rocío Flores coneix la veritat i es nega a treure-la a la llum

Rocío sap millor que ningú el que passa a l'exdona d'Antonio David, però no dirà res perquè no vol tenir problemes. Han estat distanciades un temps i sap que qualsevol fractura podria ser definitiva; per això s'ha apartat. Es limitarà a treballar a Telecinco i a parlar d'ella mateixa, mai de la família ni de ningú que estigui d'actualitat.

▶️ Vídeo del dia

Flores a poc a poc va recuperant els suports que va perdre des que la seva mare va protagonitzar el documental Rocío, contar la verdad per seguir viva. Ha demostrat que el seu comportament és coherent, l'únic que vol és protegir els seus. Per ella el més important és que el seu germà David no noti res del que està passant a la televisió.