Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Antonio Orozco

Antonella, la filla del català Antonio Orozco, destapa la nova vida del cantant

Antonio Orozco ha explicat com n'és d'important Antonella en la seva nova etapa

Antonella Orozco, filla del famós cantant Antonio Orozco, s'ha convertit en protagonista d'una notícia realment sorprenent. Sí, ja que dos mesos enrere ningú coneixia de la seva existència perquè l'artista és força discret i sempre protegeix la identitat dels seus éssers estimats.

Així que, cap periodista era conscient que havia refet la seva vida sentimental, ja que fa poc va patir un cop força dur. I el cantant, fidel al seu compromís amb el públic, ha parlat diverses vegades d'aquest succés que li va canviar la forma d'entendre la vida.

Susana Prat, mare del seu primer fill, va morir l'any 2017 després d'una llarga malaltia que lamentablement no va poder superar. El cantant se n'havia separat i llavors ja no estaven junts, però sempre van estar units.

Antonio Orozco, molt trist, al funeral de la seva exdona
Antonio Orozco va patir molt després de la mort de la mare del seu fill | GTRES

Antonio, tal com expliquen els seus amics, és un pare de primera categoria i ha aconseguit que el seu fill Jan superi la trista mort. Ara, el noi ha tornat a somriure gràcies a la seva germana Antonella, fruit d'una relació que el cantant ha volgut mantenir a l'ombra.

De fet, Orozco no té per costum parlar de la seva vida privada i molt menys de les seves parelles, per això no ha posat nom a la mare de la seva filla. Així que, ha fet un gran esforç per desvelar que està vivint una nova vida gràcies a la família, especialment a la seva filla.

«Quan la mare d'Antonella va ingressar per donar a llum jo tenia 49 anys i quan va néixer la meva filla en vaig tenir de sobte 29. La meva filla m'ha tret 20 anys de sobre, perquè la vida no em permet pensar d'una altra manera», deia recentment.

Antonella Orozco li ha tornat la il·lusió a Antonio

Antonio, fent gala de la seva discreció, prefereix no donar el nom de la mare de la seva filla, però ha assegurat que «és una campiona». Així mateix, cap periodista ha continuat investigant perquè el cantant s'ha guanyat el respecte de tota la premsa del cor. De fet, és un dels pocs artistes que ha aconseguit deixar la seva privadesa fora dels mitjans de comunicació.

Imatge d'Antonio Orzco amb els seus fills, Jan i Antonella
Antonio Orozco ha demostrat que és un pare perfecte | Instagram

Orozco, prudent com de costum, no ha revelat cap dada que pugui comprometre la seva nova parella. El més curiós, però, és que ningú sabia que estava enamorat i molt menys que ampliaria la família, sinó que tot ho ha explicat ell.

Quan va néixer la seva filla petita es va adonar que era un esdeveniment massa bonic per tenir-ho amagat, així que va acabar compartint-ho. El cantant, segons els crítics, és un dels artistes més importants del país i tot allò que ha aconseguit és fruit del seu talent.

Actualment està immers en projectes laborals força atractius, encara que no vol donar més dades del compte fins que estiguin tancats. Alhora, el públic està desitjant escoltar les seves noves cançons, ja que moltes estan basades en la seva experiència.

Antonio Orozco i la mort que li va canviar: «Anys durs»

Antonio va concedir una entrevista a la periodista i presentadora Toñi Moreno a 'Canal Sur' i va parlar de la mort de la seva exparella. Ha estat una de les poques vegades que s'hi ha pronunciat i ho va fer per un bon motiu. Volia deixar clar que mai hauria superat la mort de la mare del seu fill sense l'ajuda dels seus éssers estimats.

«Estic agraït i vull dir que jo no hauria estat capaç de fer-ho sol o de construir allò que estic construint amb aquest nen. Tinc la meva família, tinc la meva mare, els meus germans i tinc una xarxa. He caigut moltes vegades, però no he tocat terra i han estat uns anys molt durs», li va explicar a Toñi Moreno.

Orozco ha tirat endavant Jan, el seu fill gran, i el jove està vivint una etapa especialment feliç gràcies a la seva germana Antonella. «El meu fill gran està aprenent a ser germà gran. Intento transmetre-li com sento jo les coses i com les visc i també com ho feia la seva mare, que en pau descansi», declarava l'intèrpret.