Primer pla d'Ana María Aldón.

Una trucada a l'escola del fill d'Ortega Cano fa tremolar a Ana María Aldón

Ana María Aldón, preocupada per un contratemps que va tenir el petit

Ana María Aldón s'enfronta a una setmana molt complicada. Aquest dimecres confessava que el seu suport a Rociíto li va suposar un distanciament de Gloria Camila i Rocío Flores. Les dues joves li porten donant l'esquena des de llavors i és una cosa que no aconsegueix superar.

Tanmateix, hi ha hagut un altre contratemps que trigarà a oblidar. Fa unes hores ha rebut una trucada de l'escola on estudia el fill que té amb Ortega Cano. Els informaven que el nen havia patit una caiguda al centre que li va provocar una ferida a la barbeta.

Només conèixer el contratemps, tant Ana María com el torero es van desplaçar a l'escola per conèixer de primera mà l'estat del seu fill. En un primer moment se'ls va dir que José María necessitaria punts de sutura, però finalment no va ser necessari.

La col·laboradora de Viva la vida va aclarir a Instagram que li havien posat una 'pega especial', per la qual cosa no va caldre cosir-lo. El nen apareixia en un dels stories revelant que li feien molta por els punts, però mostrava la seva satisfacció pel remei aplicat finalment.

Per sort, tot va quedar en un simple ensurt. Tot i això, els pares van viure uns moments d'angoixa a partir de la trucada de l'escola informant-los de l'accident. Es va tractar d'un contratemps molt comú a qualsevol escola, sobretot entre els nens d'una edat tan curta.

Fotomuntatge d'un 'story' d'Ana María Aldón ensenyant als seus seguidors l'accident del seu fill i un telèfon mòbil.
Ana María Aldón va ensenyar a una 'story' el que li va ocórrer al petit. | Instagram: @anamariaaldon

 

Ana María Aldón no passa per bons moments. Admetia fa uns dies que se sentia trista i molt sola al costat del torero. «El final del 2021 ha estat molt dur perquè em veia de nou a les portes del pou de la depressió i no en tinc ganes», assenyalava.

Un dels motius que l'han portat fins a aquesta situació és el distanciament que s'ha produït amb Gloria Camila. La dissenyadora es va posicionar del costat de Rociíto quan va relatar els presumptes casos de maltractaments a la seva docusèrie. Cosa que l'afectaria molt en la seva relació amb la filla d'Ortega Cano.

D'alguna manera, ella també se sentia identificada amb el testimoni de la filla de la Jurado. Durant la seva infantesa va ser testimoni dels abusos que el seu pare va infligir a la seva mare. Ella ha cregut la versió que aportava l'ex d'Antonio David i li ha passat factura.

Tant Gloria Camila com Rocío Flores han decidit donar-li l'esquena, ignorar-la del tot. No és la primera vegada que des de la família d'Ortega Cano la rebutgen. Ja va patir un episodi molt semblant en el passat quan es va quedar embarassada, al cap de tres mesos de conèixer el torero.

Ana María Aldón se sent desplaçada per l'entorn del seu marit

Quan Ana María Aldón es va posar del costat de Rociíto, va haver de suportar que tant Gloria Camila com Rocío Flores l'ignoressin. Durant els darrers mesos han canviat la seva actitud amb ella, generant-li una situació d'angoixa permanent. A les trobades familiars, la filla d'Ortega Cano la ignora, assenyala la revista Lecturas.

És prou conegut que la jove sempre va mostrar el seu suport a Antonio David. El va acollir a casa seva durant el confinament i fins fa poc en parlava meravelles, d'ell. En qualsevol cas, fa uns dies va descobrir el «vergonyós» comportament que va tenir l'exguàrdia civil amb el seu pare fa anys a Salsa Rosa.

Foto d'Ana María Aldón i José Ortega Cano caminant pel carrer amb el seu fill José María.
Ana María Aldón, amb Ortega Cano i el seu fill. | Europa Press
 

Així i tot, sembla que el temps acaba guarint totes les ferides. En aquest conflicte, tots semblen estar en contra de Rociíto menys la dissenyadora, que ha sorprès tothom amb la seva decisió.

Ana María Aldón ho tindrà molt complicat per tornar a guanyar-se la confiança de la filla d'Ortega Cano. No sembla disposada a perdonar-la amb tanta facilitat.