Imatge de Bertín Osborne i la seva filla Eugenia Osborne

La filla de Bertín Osborne confirma els rumors amorosos

Eugenia Osborne ha parlat de l'estat sentimental en què es troba

Bertín Osborne no ha tingut sort en l'amor. Des que es va saber que havia iniciat una relació amb Sandra Domecq, amb qui va tenir tres filles, el cantant no ha tornat a tenir estabilitat emocional.

El mateix els passa a les seves filles, en concret a Eugenia Osborne, que, després de catorze anys de matrimoni, ha trencat amb el seu home. I el que ha dit sobre l'amor ha deixat tothom amb la boca oberta. Fins i tot el seu pare.

La mala sort en l'amor a la família de Bertín Osborne

El presentador de 'Mi casa es la tuya' aparenta ser molt feliç. Té projectes professionals que l'omplen i no para quiet, cosa que agraeix molt, ja que no suporta tenir la ment desocupada.

La culpa d'això potser la té la recent ruptura amorosa amb Fabiola Martínez. Tots dos van anunciar la separació davant dels mitjans i van deixar tothom estupefacte.

Feia més de vint anys que estaven junts i tenien dos fills en comú. Aparentment eren feliços, fins que van deixar de ser-ho. Ara fan camins separats i, tot i que segueixen en contacte, ja no comparteixen moments junts.

El que a Bertín li passa amb l'amor és curiós, ja que ho ha encomanat a les seves filles. Com si fos un costum familiar, Eugenia Osborne fa un any va anunciar que havia trencat la relació amb la seva parella.

Primer pla d'Eugenia Osborne, filla de Bertín Osborne
Fa un any, Eugenia Osborne va confirmar que s'havia separat | GTRES

«Hem decidit posar fi al matrimoni. Hem agafat camins diferents, sense que hi hagi un motiu concret», va explicar la filla de Bertín en un breu comunicat.

La filla de Bertín ho explica tot

Actualment, Eugenia Osborne està bolcada en els seus tres fills i en tirar endavant els projectes professionals que té entre mans. No obstant això, és inevitable que, més d'una vegada i de cara al públic, li preguntin com està a nivell sentimental.

Fa només uns dies, va reaparèixer davant de les càmeres a l'últim esdeveniment que ha protagonitzat el seu pare. Dilluns, 9 de maig, Bertín va fer un concert al Teatre Calderón de Madrid per a presentar la gira '40 años son pocos'.

Allà, somrient, Eugenia va respondre a totes les preguntes dels reporters, fins i tot les que la relacionen amb una possible nova parella.

Eugenia Osborne confirma els rumors

«Hi ha vida després del divorci, però encara és aviat». Així de concisa es va mostrar la filla de Bertín Osborne quan li van preguntar si té ganes de refer la seva vida. Va confessar que està gaudint aquesta nova etapa: «És necessari. Ara estic molt bé, molt tranquil·la, i així sigui», explicava.

També va respondre al dubte que gira al voltant dels seus fills i el futur professional. Seguirin els passos del seu avi?

L'empresària, que té molt bona relació amb el seu pare, va dir: «Que facin el que els faci feliços».

 

Com està Bertín Osborne després de la separació?

El suport que Eugenia i les seves germanes han donat a Bertín des que es va confirmar la separació amb Fabiola és envejable. El cantant està més unit que mai a les seves filles, i es nota.

Tot i això, a diferència de la majoria de parelles del món rosa, el cantant ha optat per tenir bona relació amb Fabiola. Tenen dos fills en comú, per la qual cosa es veuen cada cop que ho necessiten.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez presentant la iniciativa +Family
Bertín Osborne i Fabiola Martínez presentant la iniciativa +Family | GTRES

A més, la fundació que van crear per ajudar persones amb discapacitat segueix endavant, per la qual cosa no dubten a anar junts als esdeveniments que s'organitzen. Sense anar més lluny, fa unes hores, Bertín i Fabiola han presentat la iniciativa +Family a Madrid.