Primer pla de Bertín Osborne mig somrient.

La filla desconeguda de Bertín Osborne reapareix per donar una gran notícia

Les filles de Bertín Osborne sempre han presumit de la seva gran unió

Bertín Osborne sempre ha aprofitat per presumir de la bona relació que hi ha entre les seves filles. Claudia, Eugenia i Alejandra Osborne són els pilars fonamentals del cantant. I és que, totes tres han demostrat sempre recolzar el seu pare en els moments més durs.

Les tres germanes també han mostrat en reiterades ocasions l'amor que tenen cap a la seva germana més petita, Ana Cristina Portillo, fruit del matrimoni entre Sandra Domecq i l'empresari Fernando Portillo.

En una recent publicació a través de xarxes socials es podia veure les quatre germanes, compartint una bonica tarda juntes, i recolzant Ana María en el seu darrer projecte professional.

Bertín Osborne molt orgullós de la relació de les seves filles

L'última trobada de les germanes Osborne amb Ana María Portillo ha enorgullit molt Bertín Osborne. Ana María inaugurava la seva pròpia exposició de telers, ja que és una apassionada de teles i l'exposició ha resultat ser tot un èxit. Per descomptat, l'Eugenia i la Claudia no es podien perdre la cita, i allà estaven donant ànims a la seva germana.

Tot i que en la publicació compartida no sortia Alejandra, tot apunta que la filla gran de Bertín Osborne tenia altres compromisos, els quals van fer que no pogués acudir a la cita.

Imatge de Claudia i Eugenia Osborne, Ana Cristina Portillo i Isabel Junot
Bertín Osborne està molt orgullós de veure la unió entre les germanes | GTRES

Bertín tampoc ha volgut perdre's l'esdeveniment. Així que, el presentador també va ser vist a la inauguració fent gala de la bona i estreta relació que mantenen.

Més enllà de les germanes, la filla de Sandra Domenecq ha estat molt ben acompanyada pels seus amics. Entre ells hi ha Isabelle Junot o Lulu Figueroa.

La veritat és que Ana María sempre ha tingut un perfil mediàtic molt més moderat, de fet no és gaire habitual veure-la als mitjans. No obstant això, sí que és molt activa a les seves xarxes socials, on no dubta a compartir el seu dia a dia.

Per això, aquesta aparició pública per part de les germanes és molt significativa. I no només perquè demostra la forta unió que tenen, sinó també perquè és la primera vegada que es veu Claudia Osborne de manera pública després de donar a llum.

▶️ Vídeo del dia

Bertín Osborne, avi de set nets

Fa tan sols dos mesos que Claudia es va convertir en mare quan la petita Micaela arribava al món el passat mes de juny: «El dia que vaig sentir l'amor més gran que he sentit mai. Gràcies, vida per concedir-me-la i gràcies a Micaela per escollir-me», compartia Claudia el dia del naixement de la seva filla.

La filla de Bertín Osborne és molt activa a les xarxes socials i durant els mesos de gestació ha anat compartint amb els seus seguidors tot el procés. Per això, després de donar a llum, la 'influencer' no va dubtar a donar-li les gràcies als seus seguidors.

«Vull, també, aprofitar el 'post' per donar-vos les gràcies a tots els que esteu escrivint-me per donar-nos l'enhorabona, sou moltíssims i em sento molt privilegiada», compartia Claudia.

Imatge de Claudia Osborne posant amb els braços plegats i amb la ciutat de fons
La filla de Bertín Osborne va donar a llum el mes de juny passat| GTRES

Amb l'arribada de la petita Micaela, Bertín Osborne es convertia ara en avi de set nens. Alhora, sempre ha comentat en reiterades ocasions el desig de tenir una família extensa i gran. I ara sembla que ho està aconseguint.

Bertín va ser un dels primers a visitar Claudia a l'hospital després de l'enllumenament. Tot i que no va voler parlar amb els mitjans, el cantant va saludar els que hi eren a l'entrada.

Fabiola tampoc va dubtar a visitar la nova neta del seu exmarit. L'exmodel va demostrar així que, encara que ja no estiguin junts, la relació amb les filles segueix intacta.