YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La filla de Guti celebra una festa multitudinària: «Ens encanta el coronavirus»

La jove i els seus amics no han respectat les mesures de prevenció contra la Covid-19

Primer pla de l'exjugador de futbol Jose Maria Gutierrez Guti
La filla de Guti en el punt de mira per fer una festa multitudinària | GTRES

Guti, que va ser jugador del Reial Madrid, està en el punt de mira per culpa de la seva filla, Zayra, fruit del seu matrimoni amb Arancha de Benito, que no ha respectat les mesures sanitàries contra la Covid-19 imposades pel govern espanyol. La jove ha organitzat una festa multitudinària per celebrar el seu aniversari, generant així una gran polèmica.

Les dades de la gran festa

El col·laborador de 'Sálvame' Miguel Frigenti és qui ha revelat que Zayra, la filla de Guti, ha organitzat una festa multitudinària. Així, ha exposat que la jove va celebrar el seu aniversari amb més de sis persones i sense mascaretes. Evidentment, tampoc van mantenir la distància de seguretat. 

Per si no n'hi hagués prou, Miguel ha publicat al seu compte de Twitter alguns dels vídeos que Zayra i els seus amics van penjar en les respectives xarxes socials. Vídeos que van ser compartits sota títols escandalosos, com «Ens encanten les pandèmies».

Així doncs, sembla que Zayra i els seus amics no donen importància a la pandèmia. Cal recordar que altres joves famosos també s'han comportat d'aquesta manera: Victòria Frederica, la filla de la infanta Helena, també ha estat enxampada sense mascareta, saltant-se el toc de queda i sense respectar el confinament.

Les reaccions a la polèmica celebració

Aquests vídeos han generat una gran controvèrsia a les xarxes socials. Tant és així que, segons sembla, Zayra, que té més de 14.000 seguidors a Instagram i fins i tot un canal de YouTube, ha privatitzat el seu compte d'Instagram.

Molts internautes no han dubtat a qualificar de vergonyosa la seva actitud. I no només això, s'han mostrat tan enfadats que fins i tot alguns han demanat que les autoritats actuïn. Per ser més exactes, entre els missatges més contundents que hem pogut llegir, destaquen alguns com aquests:

  • «Déu pensar que ella i els seus amics són d'un altre planeta i es poden permetre aquesta festa. Vergonyós. Jo els posaria a treballar 20 hores en un hospital sense protecció».
  • «S'ha de tenir molt poca vergonya per fer això i a sobre penjar-lo a xarxes».
  • «Si això és veritat, és un atemptat greu contra la salut pública. Amb tota aquesta gent incomplint totes les mesures de protecció, a quants infectaran? I d'aquests, quants quedaran amb seqüeles? I quants moriran? Espero que s'investigui i es prenguin les mesures corresponents».
  • «Creuen que per ser gent amb diners, ja n'hi ha prou perquè els pares paguin la multa, però les conseqüències les paguem tots».
  • «Si tota aquesta gent que es passa la pandèmia per l'arc de triomf estiguessin a l'ombra una temporada, s'acabaria la pandèmia en una setmana».

De moment, la jove s'ha allunyat de les xarxes socials i els seus pares no s'han manifestat al respecte. No obstant això, la polèmica ja està servida i no es pot entendre que la gent actuï d'aquesta manera. 


Comentaris

envia el comentari