YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Revelen el nom de l'home que ha tornat a il·lusionar Paloma Cuevas

El paparazzi Diego Arrabal ha donat la informació a 'Viva la vida'

Primer pla de Paloma Cuevas amb ulleres de sol
Paloma Cuevas està il·lusionada amb un nou amor | GTRES

El paparazzi Diego Arrabal està en el punt de mira per haver tret a la llum una polèmica notícia sobre Paloma Cuevas. Arrabal ha revelat que Paloma Cuevas podria haver trobat l'amor després del seu suposat divorci amb Enrique Ponce aquest 2020. 

Aquest any ha estat molt dur per Paloma Cuevas, que ha decidit posar fi al seu matrimoni després de vint-i-cinc anys junts. No obstant això, molt aviat Enrique Ponce va començar una relació amb Ana Soria, una jove 'influencer' de vint anys.

Segons Arrabal, Paloma Cuevas ja hauria superat aquest dolor i estaria encantada amb un nou amor. EI paparazzi ha donat tots els detalls a 'Viva la vida'. 

El nou amor de Paloma Cuevas

Diego Arrabal ha volgut donar la notícia 'bomba' al programa de Telecinco 'Viva la vida', on és col·laborador habitual. Així, no ha dubtat a anunciar que Paloma Cuevas «té una nova il·lusió en la seva vida». És més, ha assegurat que hi ha un home que ha aconseguit convertir-se en el seu principal suport.

El paparazzi ha explicat que aquest home té més de quaranta anys, porta ulleres i el seu pèl és fosc. De la mateixa manera, ha afirmat que està separat, que té un fill i que és molt atractiu. No obstant això, Arrabal ha volgut donar més detalls sobre aquest home. Així, ha manifestat que va estar sortint amb una famosa, que ell també ho és i que destaca per la seva discreció, tot i que és el número u en la seva professió.

Per si no n'hi hagués prou, aquest suposat nou amor de Paloma, està vinculat amb la Casa Reial Espanyola i, a més, ha tingut relació professional i personal amb Enrique Ponce. Finalment, Diego Arrabal ha manifestat que aquest home «és molt educat».

L'entorn de Paloma desmenteix la informació

L'entorn més proper de Paloma no ha dubtat en desmentir aquesta informació, però Arrabal s'ha mantingut ferm. És més, ha afirmat que «ho vaig dir a l'inici, sabia que ho negarien. I ho entenc perfectament, però ho sento. I me n'alegro per ella perquè serà molt feliç amb aquesta persona».

Reaccions a la notícia 

Els col·laboradors de 'Viva la vida' s'han quedat molt sorpresos. No obstant això, ha estat Terelu Campos qui ha manifestat que, per aquestes pistes, creu saber qui és. És més, ha dit: «Si és qui jo crec, he sopat amb ell».

Així mateix, el públic del programa també ha opinat a través de les xarxes socials. Els fans i seguidors de Paloma estan encantats d'aquest nou amor, i  ho han manifestat amb missatges de suport: «Tant de bo sigui cert perquè és una dona extraordinària i es mereix ser feliç».

Ara bé, caldrà esperar per veure si la notícia d'Arrabal és certa o no. El cercle més proper de la protagonista ho ha negat, però el temps ho dirà tot. El que sí que és veritat és que des de fa unes setmanes, Paloma està més activa a les xarxes i publica 'posts' molt positius. Això fa sospitar que potser és per aquesta nova il·lusió.


Comentaris

envia el comentari