Primer pla de Kiko Hernández.

Les filles de Kiko Hernández, avergonyides per l'esbroncada del seu pare

Kiko Hernández no ha pogut reprimir els crits amb uns fans

Kiko Hernández és un dels col·laboradors més actius de Sálvame. I és que, l'exconcursant de Gran Hermano treballa a l'espai televisiu de les tardes de Telecincodes del primer programa i ja li té pres el pols.

Kiko és un executor precís i sense complexos de les ordres dels directors. És dels pocs que porta auricular i es nota en la manera com introdueix els temes, en com llança les seves exclusives i en la seva forma de repartir joc.

En aquests últims temps Hernández ha canviat força. No ha estat un any fàcil per a ell i això també es nota en l'agressivitat amb què llança les seves crítiques o comentaris sobre els seus companys. Va haver de marxar gairebé en directe fa uns mesos perquè necessitava desconnectar després de la pèrdua de Mila Ximénez i de Begoña Sierra.

Va passar de la tristesa i del decaïment a tornar sent molt més esquerp i menys espontani. Sap què se li demana, l'executa sense miraments de dilluns a divendres i durant el cap de setmana que no el busquin. Des que té les seves dues filles, Abril i Jimena, reserva els dissabtes i diumenges per estar en família.

Si Sálvame i la televisió són la seva passió, ha passat a ser estrictament una professió. Cada vegada amb menys ganes, compensa la implicació d'abans amb més agressivitat i acritud en el directe. Segons sembla, a més a més, aquesta actitud poc amable se li escapa cada cop més també fora del plató.

Primer pla de Kiko Hernández.
Kiko Hernández, sense pèls a la llengua | GTRES

El desvergonyiment de Kiko Hernández en un restaurant

Kiko Hernández comparteix molt de temps lliure amb els seus fills i amb la seva família. Una de les seves aficions és anar a dinar a algun restaurant proper a la urbanització on viu. És poc amant de les gresques i saraus nocturns i prefereix sortir poc, prop de casa i a poder ser de dia.

Tot i això, la seva rudesa es posa també de manifest en aquest entorn. Així, Kiko estava escoltant atentament l'anècdota que Pipi Estrada explicava sobre unes fotos en un restaurant. Els protagonistes eren David Beckham i Terelu.

Pel que sembla i resumint, Beckham no es va voler fer una foto amb un company de Terelu. Quan va arribar Pipi Estrada al restaurant, va intermediar per fer la foto i després va ser Terelu la que va negar a Beckham la foto.

Kiko Hernández actuant al teatre
Kiko Hernández, és polifacètic i quan cal dramatitzar, dramatitza | INSTAGRAM (@KIKOHERNANDEZTV)

Arran d'aquest episodi Kiko ha explicat que «és que la gent és molt maleducada perquè jo em faig fotos a tot arreu, però ja, si menges, per Déu, que es refreda la carn».

Kiko va explicar com una parella se li va acostar «que es vol fer una foto i dic: 'puc acabar de menjar?'». Visiblement enfadat, Kiko recriminava com la parella li va dir que no «que ho has de fer ara, que marxem. A sobre amb presses! Dic, han demanat vostès hora?, és que és clar...».

Kiko s'anava encenent per moments davant la indignació que li va produir aquest incident al restaurant. «És que si t'aixeques i et faràs la foto, almenys...». Lydia Lozano, veient el grau d'enuig de Kiko li va preguntar: «Et vas posar així?» Al qual ell contestava sense problema que sí.

Kiko Hernández, el flagell de Sálvame

Kiko ha adquirit el rol de ser el flagell de Sálvame i s'ha especialitzat en això, dins i fora de la pantalla. Tot i això, els que el coneixen de veritat asseguren que no té res a veure el Kiko que veiem a la tele amb el de la intimitat.

Molt més dòcil i divertit i menys esquerp i temperamental, sap què costa lluitar cada tarda per unes dècimes d'audiència, per la qual cosa ho dona tot per seguir-hi.