Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Hernández

Les filles de Kiko Hernández, trencades per la malaltia que no coneixien

Kiko Hernández decideix trencar la relació amb la seva amiga després de saber tot allò que li ha fet

Les amistats de Kiko Hernández semblen estar decaient encara més. Després de conèixer l'escassa relació que manté actualment amb Marta López, la seva relació amb Belén Rodríguez ha esdevingut inexistent. El periodista i la seva gran amiga han estat un blanc fàcil per a la premsa en aquests últims anys. Després que ella se n'anés de la llengua del càncer que patia el seu amic, s'ha descobert que també n'ha parlat a esquena d'ell.

Kiko Hernández ha decidit trencar definitivament la seva amistat amb Belén i ha aclarit que no hi tornarà a parlar. El col·laborador ha assegurat que aquesta crisi entre tots dos no té cap solució. El tertulià ja ha confessat diverses vegades que està totalment «destrossat» a causa d'aquestes polèmiques.

L'amistat entre Kiko Hernández i Belén Rodríguez

Fa només unes setmanes vam conèixer la notícia que Kiko Hernández va demanar a la seva amiga Belén que li prestés una quantitat de diners. Belén una coneguda íntima amb qui mantenia des de fa molts anys una bona relació d'amistat. Tanmateix, el problema va sorgir quan aquesta va parlar a esquena del tertulià: hi comentava el préstec i dubtava que li'l pogués tornar. Finalment, Belén va acabar enviant-li un missatge directe i clar a Kiko Hernández en què li exigia que li tornés els diners l'endemà.

Fotomuntatge de Belén Rodríguez i Kiko Hernández.
Belén Rodríguez i Kiko Hernández haurien posat fi a la seva amistat. | CatalunyaDiari

Segons diversos testimonis i examics de la jove, no és una bona persona. En diuen que és una persona manipuladora i interessada, ja que potser aquest no ha estat l'únic afront que ha tingut amb Kiko Hernández. Tanmateix, això ja no és la qüestió més important,  sinó que, a més, va ser ella qui va filtrar que el tertulià tenia càncer.

Kiko Hernández va patir un càncer

Alguns mitjans de comunicació afirmen que aquesta notícia va sortir primer per part d'una directora de televisió en una reunió del programa a Telecinco. No obstant això, sembla que Belén va anar comentant als despatxos de la Cúpula que el seu amic Kiko Hernández tenia un càncer.

En diverses ocasions s'ha esmentat que el mateix Kiko Hernández desconeixia del tot el que estava succeint a la seva esquena. En aquella època no sabia què estava passant al seu voltant, ja que estava intentant processar la notícia.

No és del tot segur que hagi estat Beñén la primera persona a revelar-ne el secret, però sí que se sap al 100% que ella en va ser de les primeres. Ara, després de tot allò que hi va passar, aquest tema ha tornat ara a la premsa. D'aquesta manera, les filles del tertulià podrien haver-se assabentat del malson que va haver de viure Kiko fa anys.

Kiko Hernández
Kiko Hernández està destrossat. | MEDIASET

L'actual relació entre Kiko i Belén

Kiko Hernández ha pres la decisió definitiva de trencar la seva amistat amb Belén. A més, el tertulià ha aclarit que no tornarà a parlar amb ella després de tots els afronts que ha vist. El col·laborador ha assegurat que no hi ha cap solució. Està totalment «destrossat» i per això ha esmentat que, si ella fes el pas per reprendre la relació, ell es negaria: «Si ella em truqués, no voldria parlar amb ella, necessito el meu temps. No tinc ganes de parlar amb ningú ni de res».

Cal esmentar que, després de la confessió de Kiko Matamoros fa uns dies, la seva relació s'ha acabat trencant del tot. El col·laborador va confessar que va ser Rodríguez qui hauria reclamat els diners per avançat a Kiko per «por» a no recuperar-los. És una qüestió que ha deixat per terra el protagonista i se sent «maltractat, traït, vilipendiat i calumniat» per la seva gran amiga.