Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge Fabiola i Bertín Osborne

Els fills de Bertín Osborne sospiten que Fabiola Martínez podria tornar

Fabiola Martínez s'ha sincerat i ha parlat sobre Bertín

Fabiola Martínez s'ha convertit en una de les solteres que està més de moda. Des que va trencar el seu matrimoni amb Bertín Osborne, la seva cara no ha deixat d'estar a tot arreu.

Amb nous projectes al cap, Fabiola Martínez està començant una nova etapa a la seva vida. La veneçolana es va divorciar del presentador ara ja fa dos anys, després de més de vint anys junts. Una ruptura que va ser amistosa, però també dura per haver de dir adeu a una etapa a les seves vides.

Totes dues parts estan gaudint ara d'una solteria plena i feliç. Fabiola Martínez està centrada en ella mateixa i s'atreveix a provar coses noves. «Vull estar a la llista de solteres tota la vida. Jo no vull amor, jo vull diversió», deia.

Foto de Bertín Osborne i Fabiola Martínez presentant la iniciativa +Family.
Fabiola Martínez i Bertín Osborne van ser un matrimoni de referència per a molts. | GTRES
 

«Fa poc vaig anar a ballar, jo no necessito Tinder. Vaig anar a ballar i, quan estava mirant el meu Instagram, m'estaven demanant per sortir i són més joves que jo», feia broma.

«Tothom pensa que soc com la mare Teresa de Calcuta. Però últimament em dic a mi mateixa que trauré la 'dominatrix' que porto a dins», comentava Fabiola Martínez.

Fabiola Martínez troba a faltar una foto dels abdominals

I és que Bertín Osborne també ha fet pública una faceta seva que pocs han vist, i així ho ha mostrat a la portada d'¡Hola!. Amb 68 anys ha perdut deu quilos i llueix abdominals i bíceps.

I, com era evident, Fabiola Martíez ha volgut comentar això. «Jo no vaig veure mai abdominals, només li falta la tauleta. Ara l'hauré d'anomenar 'Bertinator'», assenyalava l'empresària.

Cal destacar que tots dos segueixen tenint una relació molt bona amb els fills que tenen en comú, Carlos i Kike. Més d'una vegada, les dues celebritats han comentat que volen el millor per a l'altre. Això sí, la veneçolana li retreu no haver-los tingut abans.

«Ell sempre ha estat guapíssim, però trobo a faltar una foto dels abdominals. Està impressionant i m'encanta». I és que el cantant ha decidit que vol rejovenir tant com sigui possible. «Em vaig proposar posar-me en forma fa quatre o cinc mesos. Al principi és un tema de força de voluntat i ara ja és un tema d'hàbits».

L'artista sempre ha estat molt actiu i ha fet diversos esports. «Jo he boxejat gairebé deu anys, però ho vaig deixar. I ara ho he reprès i crec que és el millor que he fet perquè ha fet que el meu físic hagi canviat moltíssim».

D'altra banda, el presentador se sent molt feliç que a Fabiola Martínez li vagi tot bé. Li desitja «que sigui la dona més feliç del món perquè s'ho mereix. I m'encantaria que ho fos, sola o acompanyada».

«Jo soc feliç sol. Si ella vol ser feliç acompanyada, també l'aplaudiré», li enviava aquest missatge l'artista. Aquest comentava que també es trobava al mateix punt que la seva exdona.

«Tornar a enamorar-me ni m'ho plantejo. Ara mateix no tinc la necessitat ni gens d'interès. Aleshores, quan tu estàs tancat així i, a més, per convicció, el més normal és que no passi».