Primer pla d'Iker Casillas

Els fills d'Iker Casillas, il·lusionats amb la nova núvia del seu pare

Els rumors sobre un possible romanç han cobrat molta força durant les darreres setmanes

Iker Casillas torna a ser a l'ull mediàtic. Des que el va deixar la seva dona Sara Carbonero, a l'exporter l'han relacionat amb desenes de dones. Tants han estat els rumors sobre tants romanços que el mostoleny ha acabat cansat de tant enrenou.

I és que l'historial amorós del porter abans que es comprometés amb la periodista esportiva ha donat per a molt. Això sí, la relació que mantenia amb la seva exdona ha estat la més duradora. Iker Casillas i ella ho van deixar després d'11 anys junts.

Però qui va arribar a la vida d'Iker Casillas abans que la seva dona? Parlem d'Eva González. Ella i el que va ser porter del Reial Madrid van estar junts entre el 2005 i el 2008. I pel que sembla aquesta relació podria tenir ara una segona part.

Sembla que a Iker Casillas l'atreu força el món de la comunicació. La sevillana i ell van encoratjar molts comentaris sobre problemes en el seu festeig, amb moltes anades i vingudes. Finalment ho van deixar i el seu va passar a la història.

I és que si no haguessin trencat, no hauria passat les relacions tan mediàtiques que tots dos han mantingut. Ens referim a ker Casillas amb Sara Carbonero i Eva González amb Cayetano Rivera. Tots encara recordem el petó amb què segellaven el seu amor el porter i la periodista al mundial de Sud-àfrica el 2010.

Iker Casillas i els detalls

I què ha passat perquè hi hagi tantes xerrameques sobre ells. Aquest cap de setmana ha estat l'aniversari de l'andalusa i com era d'esperar ho ha celebrat envoltada del cercle més proper. Cayetano Rivera, amb qui recordem està en tràmits de divorci, s'ha traslladat a la casa familiar per quedar-se amb el nen.

«Aquí n'hi ha dos que estan solters, dos 'exs'. Iker solter i Eva soltera», comentava Federico Jiménez Losantos fa uns dies al seu programa. I és que s'ha insinuat un acostament entre tots dos famosos.

Iker Casillas i la sevillana van mantenir una bonica relació
Iker Casillas i la sevillana van mantenir una bonica relació | Europa Press

Al mateix matinal han comentat el ram de roses vermelles que ha rebut la de La Voz i amb què ha estat fotografiat. Els tertulians van arribar a la conclusió que aquesta mena de detalls no els regala una amiga, sinó algú més especial.

«Llavors aquí hi ha més, com t'enviaran unes amigues unes roses vermelles?», deien. A més, aquestes mateixes roses apareixien més tard en el pastís decorant-lo.

Una nova etapa

Es coneix que Iker Casillas és molt donat a fer regals a dones que acaben de trencar la relació. Parlaríem d'un nou acostament entre tots dos? Tornarem a veure com sorgeix l'amor entre ells?

Eva González està en tràmits de separació amb el marit. Tots dos van contreure matrimoni el 6 de novembre del 2015, el 2018 va néixer el seu primer fill. I un any després es va haver d'enfrontar als rumors d'infidelitat.

Iker Casillas, per part seva, va trencar la seva relació el març de l'any passat. Des de llavors, la premsa ho ha vinculat amb diferents solteres del nostre país.