Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Manuel Carrasco

Manuel Carrasco admet que els rumors sobre la seva dona són certs

Manuel Carrasco ho ha confirmat

Manuel Carrasco està en auge amb les cançons, discos i gires. De mica en mica, s'ha convertit en l'artista que ven més discos al panorama del pop espanyol.

Però, les seves cançons sempre tenen tocs grisos... D'on treu la inspiració? Ara ho ha explicat en una entrevista en exclusiva. Omple estadis, teatres, places i tot el que se li posi al davant i és que les seves lletres arriben al cor de totes les persones.

Ara està a punt de llançar un nou disc que es dirà Corazón y flecha. Amb èxits com ara Y ahora o Ya no s'ha consolidat com un dels artistes més estimats del gènere del pop.

Manuel Carrasco
Concert de Manuel Carrasco a Sevilla | EUROPA PRESS

 

D'on treu la inspiració Manuel Carrasco per les seves cançons?

És una pregunta que els fans sempre es fan del seu cantant preferit. Ara, Manuel l'ha respost a Harper's Bazaar. Al nou disc, les cançons tracten una temàtica diferent, però totes tenen a veure entre si.

«Tinc companys que em diuen que en escriure s'ho inventen tot i jo els admiro. Quina imaginació tan gran!», va explicar a la revista. Tot i això, ell parteix «de coses molt meves, tot és el meu present i no tot ha de ser bo», ha explicat.

L'artista va assegurar que molta gent li pregunta com fa una cançó de desamor «tenint en compte com de bé que em va i la família tan bonica que tinc». A això, Manuel els respon que «si ells viuen unes vint-i-quatre hores idíl·liques perquè jo no. No passo de puntetes per les coses», va exclamar.

D'aquesta manera, Manuel Carrasco explicava que la seva relació amb Almudena Navalón i la seva vida amb els seus dos fills no era «idíl·lica».

Com totes les vides, siguin de persones conegudes o no, no tot és perfecte i idíl·lic, encara que algú es pugui imaginar que sí. Per això, Manuel Carrasco ho ha decidit explicar així, assegurant que no cada dia és de color rosa, dies que també serveixen per inspirar-se.

Manuel Carrasco
Manuel Carrasco cantant davant de milers de fans | EUROPA PRESS

D'aquesta manera, també va concretar que el nou disc tractarà dels èxits i de les adversitats que ha patit al llarg de la vida i de la seva carrera. A Y soy parla dels seus orígens, mentre que la cançó Coquito va dedicada al seu fill. A més, parla de com ell va viure l'inici d'una nova gira després de la covid amb Hay que vivir el momento.

Així se sent Manuel Carrasco

La revista explica que en aquest nou disc, Manuel Carrasco no es conforma. De la mateixa manera ho ha explicat ell: «Quedar-me on era seria un error. Cal buscar nous horitzons que a un el satisfacin perquè, per més que m'hagin pogut passar coses excepcionals, no crec que ho hagi fet tot».

En altres paraules, «la gana, en aquest sentit, sempre existeix», va afirmar. 'La gana' de poder tocar nous estils, amb nous instruments i potser noves bases. Tal com avança ell i la revista que el va escoltar en exclusiva, el seu nou disc sorprendrà amb un nou estil al qual no estem acostumats.

La seva gira el 2018 del disc La cruz del mapa va aconseguir ni més ni menys que un record Guinness: el concert amb entrades més venudes de tota Espanya. Gairebé res.

Manuel Carrasco
Concert de Manuel Carrasco a Sevilla | INSTAGRAM @MANUELCARRASCO_

Carrasco també prefereix explicar-se, atès que ell encara no entén com ho ha aconseguit. «No peco d'humil, que consti, no és que pensi que el que és meu no val per a res. Visc en un continu sacrifici perquè no m'agrada donar-me a mitges, i me'n faig càrrec».

«I no sé si això acaba passant a les cançons també, perquè puc transmetre tot el que vulguis, però les cançons són el primer que ha d'arribar», va anunciar.